Rossz szülők lennénk ezért?
3 kicsi gyerekünk van.
Nem élünk rosszul, mindenünk megvan, én mégis sokszor veszek Nekik használt gyerekruhát.
Nem szakadt, foltos darabokat, csakis szép és hibátlanokat.
Fehérneműt (zoknit, alsót, trikót, pizsit) nadrágot, kabátot, cipőt... csak újat kapnak, a felsőkkel vannak gondjaink.
A felsők, pulcsik fogyóeszköznek számítanak, főleg, hogy 2 gyerek ovis...
Nemrég egy ismerős pár mondta, hogy ők soha nem adnának használt ruhát a kislányukra (csak egy lányuk van)
Tudom, hogy nekünk szólt a "beszólás" és azt is tudom, hogy mindenkinek a szíve joga eldönteni ezt a kérdést, de azóta nagyon rosszul érzem magam :( :( :(
Anyagilag megtehetnénk én mégis használtban "járatom" őket...
Komolyan erős lelkiismeretfurdalásom van emiatt :(
Tudom, hogy a kicsik 2 hónap alatt kinövik stb... de teljesen kivagyok :(
Mielőtt bárki mondanáá, hogy ha magamnak sem veszek használtat akkor nekik se vegyek: nem vettem már régóta magamnak új ruhát.
Én például nem tehetném meg,hogy mindig új ruhát vegyek a 11 hós fiamnak és ezt nem szégyellem,mert ha szégyelném sem tudnék rajta változtatni,addig amíg nem megyek vissza dolgozni...
DE a kutya meg nem mondaná,hogy használt ruhája is van!!!!
Amúgy meg más beszólásai miatt ne érezd magad rosszul,ilyen mindig lesz.
Nem ettől lesz rossz szülő valaki...
Nem vagytok ezért rossz szülők!
Manapság csodaszép használt ruhákat lehet venni, nincs ezzel semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!