Hol találok Budapesten olyan nem óriás játszóházat, ahol a szülők is nyugodtan tudnak beszélgetni, rá lehet látni a játékok mindegyikére, mindig szemmel lehet tartani a gyerkőcöket (3 év körüliek), s nem kell folyton utánuk szaladgálni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 10:34
1/3 anonim válasza:
Mi a Kölyökvilág játszóházba szoktunk menni, ez Óbudán a Bécsi úti Tescóban van. Nem nagy, ezért simán belátható az egész, én is le szoktam ülni a fotelekbe, onnan szemmel tudom tartani a fiam, bárhová is megy. És kevesen is vannak, 4-5 gyereknél eddig még sosem volt több amikor ott voltunk. 3 éves fiam nagyon szereti! Itt a honlapja: [link]
2/3 anonim válasza:
Eleven park Óbuda Center
Nagyon jó.Szülőknek nagy babzsák....nagyon jó!!!gyerek nem tud kimenni.
És a belépő szerintem az összes közül a legolcsóbb.
3/3 anonim válasza:
Igaz Maglódon van, de pont ilyen céllal valósították meg a tulajdonosai.
www.bimbibohoc.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!