Miért nem szólnak bele az óvónők, hogy a szülők nem a nemi identitásának megfelelő ruhát adják a gyermekükre?
Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 08:27
1/72 A kérdező kommentje:
Nekem mondjuk lányom van, de azon vagyok ledöbbenve, hogy van olyan fiú az oviban akire a szülők ráerőltetik a szoknyát. Ez szégyen! Ha fiú gyermekem lenne, én biztosan nem rontanám el már a legelején. Ha 18 évesen úgy dönt, hogy lány akar lenni, akkor tegye, de azt nem értem a szülők miért akarnak belőle lányt csinálni.
2013. jan. 17. 08:31
2/72 anonim válasza:
ilyenröl még nem hallottam de fiut nem öltöztetek szoknyába ez tény. de van hogy piros pulcsi van rajta . na és ? kit érdekel? ha nekem megfelelö akkor jo. ebbe azért már ugyan ne szoljanak ez oylan mintha neked azt mondanák vegyél fel piros tangát mert a kék nagymamabugyi nem áll jol. szoval?
3/72 anonim válasza:
Konkrétan?
Nem mindegy, hogy szoknyát adnak-e egy kisfiúra, vagy csak piros felsőt, esetleg a kislány megy kékben.
Mi az apropója a kérdésnek?
4/72 anonim válasza:
Ja, látom, szoknya. Ezt nem hiszem el.
5/72 anonim válasza:
nálam már az kiverte a biztosítékot (mert kitalálta a tanítónő), hogy minden fiú az osztályban farsangon pom-pom lánynak öltözzön be, a lányok pedig focistának :$
6/72 A kérdező kommentje:
Én érzem hülyének magam, mert a többi szülő elfogadja, nem háborodik fel rajta, én viszont szóltam az óvónőnek és mintha meg se hallotta volna. Nem szeretem, ha hülyének néznek!
2013. jan. 17. 08:40
7/72 anonim válasza:
Olyanról hallottam már hogy a lánygyermek után fiúgyermek jött s azért mert nem volt pénzük venni, ráadták a lányos ruhákat.. De direktben, ilyet nem...
8/72 Golan Trevize válasza:
Nem lehet, hogy skót, és nem is szoknya van rajta, hanem az úgynevezett kilt?
9/72 A kérdező kommentje:
A kilt az meg micsoda?
2013. jan. 17. 08:57
10/72 anonim válasza:
A skót férfiak szoknya-szerű népviselete...
tehát férfi ruházat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!