Szerintetek mit tegyek? A kiscsoportos ovis kislányomra ráütött a dajkanéni az oviban.
Apa ment érte és már az öltözőben mondta az apjának hogy ráütött a fenekére a dajkanéni, a férjem megkérdezte az óvónénit hogy mi volt a probléma ő azt mondta hogy semmi. A férjem nem kérdezett be egyenesen.
Itthon is csak ezt hajtotta a gyerek megmutatta hová ütött meg hogy azért mert pocsolt. Nem védem a gyerekem nem vagyok elfogult, tudom hisztis, akaratos és nem túl alázatos de nem hiszem hogy egy magatartászavaros lányka lenne. Lehet az is hogy hisztisebb mint az átlag és eleven de nem hiperaktív vagy szellemileg visszamaradott, okos és aranyos is tud lenni.
A férjem szerint nem kellene firtatni a dolgot mert ki ne csesszenek a gyerekkel, én azt gondolom nem kellene szó nélkül elfelejteni a dolgot. Szerintetek?
Itt nem az ütés erejéről vagy a gyerek lelki sérüléséről van szó mert az nem ilyen egyszerű, csak maga a módszer. És félek hogy rákap a gyerekre.
Majd nem ad rá kabátot sapit valami f@sza időben és annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!