Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti elengednétek kiscsoportos...

Ti elengednétek kiscsoportos ovis kisfiatoka (tegnap volt 4 éves) hosszú kirándulásra az ovis csoporttal?

Figyelt kérdés

Félek hogy bírná az utazást. eddig csak kocsiban ült, buszon nem. valahányszor fel akartam vele ülni buszra nem akart. de az ovisokkal biztos felülne tudom. de mi van ha hazafelé elalszik, kényelmes neki a buszon ülve aludni?? nincs is rajta biztonsági öv. egy esetleges reős fék hatására ha alszik és kiesik az ülésből? tudom hogy nem kell ezen annyit agyalni de mégis gondolkodok rajta. Boldogkőváraljára mennének mi meg Nyíregyházán lakunk. már voltunk ott a családdal 2x.

nem tudom.... Ki hogy tenne vagy tett?

2012. máj. 21. 13:46
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
reős= erős
2012. máj. 21. 13:47
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
persze,h elengedném...Képzeld el,mikor a többiek mesélik az élményeket,ő meg ül kukán és hallgatja őket..amúgy igen,szerintem jól látod,nem kell ezen ennyit aggódni..
2012. máj. 21. 13:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Most nem néztem meg, milyen messze van a két település egymástól, de az én gyerekem 3,5 éves, és elment 8-15 óráig kirándulni, holott csak 2 hete járt oviba. Nem lett baja. Óvónő szólt, hogy csomagoljak neki pótruhát, figyelt rá, mert tudta, hogy új gyerek, én meg szóltam, hogy még nem ült buszon, lehet hányni fog, ki tudja. Én elengedném, ugyanúgy baja lehet veletek kocsiban is meg az oviudvaron is. Egyedül akkor tartanám otthon, ha ő maga nem akar menni.
2012. máj. 21. 13:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Elengedném. Sajnálnám megfosztani őt ettől az élménytől.

Egész életében, ha busszal fog utazni, elalhat és fékezhet a busz, sőt...a fejére eshet egy virágcserép.

Tudom, hogy félted, meg is értem, de szerintem nem kellene túlaggódni a dolgokat.

Mi anyák, csak remélhetjük a legjobbakat, hiszen csupa aggódás az életünk, ha nincs velünk a szemünk fnye. De túl kell lépni ezeken, mert a gyereket nem foszthatod meg az élményektől a te félelmeid miatt.

2012. máj. 21. 13:53
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Elengedném. Biztosan szénné aggódnám magam, de soha nem fosztanám meg semmilyen élménytől a félelmeim miatt.
2012. máj. 21. 14:13
 6/11 A kérdező kommentje:

na átgondolom. de valahol éreztem hogy ezt fogjátok írni :)igazatok van!

mindenkinek zöld kezecske tőlem, köszi.

2012. máj. 21. 14:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
csak hogy megnyugodj, nem vagy egyedül: az első buszos ovis kirándulás napján a fél munkahelyem rajtam röhögött, ilyeneken aggódtam, hogy ha bontja ki a szendvicset a szalvétából, amit csomagoltam neki, mi lesz, ha kiesik a kezéből, le a földre, akkor már nem eszi meg, egész nap nem fog enni? meg ilyen hülyeségek... engedd, muszáj... :-)
2012. máj. 21. 15:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Én kiscsoportos lányom is jövő héten megy először. Nem mondom, hogy nem fogok egész nap aggódni... De biztos nagy élmény lesz neki :)
2012. máj. 21. 17:26
 9/11 anonim ***** válasza:

Persze....

A gyerekekkel más lesz.

Nekem a lányom pont holnap megy az ovival busszal kirándulni.4,5 éves.Már nagyon várja.Biztosan nagyon fogja élvezni.

2012. máj. 21. 17:53
 10/11 anonim ***** válasza:
elengedtem,és el is engedném megint.fiam is 3 éves,és kb 2 hónapja járt oviba mikor egész napos kirándulást terveztek,buszost,vadaspark,nagyon féltem,tele voltam kérdésekkel.és igen,elaludt a buszon,és nem esett le,nem volt fáradt,nem félt a buszon és amikor mentem érte tele volt élményekkel.nem volt neki kényelmetlen,szerintem állva is elaludt volna.
2012. máj. 21. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!