Ovis "gondok". Nálatok ez hogy van?
Tegnap kezdte lányom az ovit, és pisilni kiengedték egy másik nagyobb kislánnyal, de nem törölte ki senki a fenekét, ki sem kísérték őket. Oké, hogy csak pisi volt, de ha kakál, akkor is ez lesz? Dereka be sem volt dugva, lehetett látni hogy ő húzta fel magának a bugyit meg a nadrágot is, amivel nincs is gondom, gyakoroljon, de utána azért a dadus, vagy az ovónéni megigazíthatná a ruháját, nem? Főleg hogy az első napja volt az oviban, kicsit lehetnének segítőkészebbek, figyelmesebbek a kicsikkel.
A másik dolog,, hogy a kis WC-k úgy vannak kialakítva, hogy egymás mellett van 3 db, velük szemben 3 csap, a WC-knek se fala, se kis elválasztó, vagy függönyke, semmi. Nem ajtós WC-t várnék nyilván, de pl. az én gyerekem, sőt nem csak az enyém nem tud úgy nyugodtan kakálni, hogy közben nyüzsögnek, kezet mosnak, jönnek mennek körülötte.
Nálatok az oviban hogy vannak kialakítva a kis WC-k?
Nem akarnám, hogy egész nap görcsöljön, meg visszatartsa a fenti okok miatt. Szerintetek?
Nálunk oldalfalak vannak és előttük függöny, ha szakad, azonnal pótolják. Mosdók sora erre merőlegesen van, onnan nem lehet a vécékhez látni.
Felöltözésben nálunk is csak akkor segítenek, ha éppen ott vannak vagy észreveszik. A fiam atlétatrikóját még egyszer sem találtam betűrve konkrétan, tehát ilyesmire nincs az óvónőknek kapacitása, ez teljesen érthető.
Nálunk akinek szükséges segítenek. A lányom bölcsis volt, így sokkal önállóbb már a többi kicsihez képest.
El van szeparálva a wc, de nincs függöny, mert volt olyan kicsi aki félt, no és úgy könnyebb is a dajkának gondolom én.
Lerajzoltam nagyjából :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!