Ovis beszoktatás még mindig SOS!?
A mi ovinkban is volt hasonló gyerek, az egyik ovónéni kisfia, de nem a saját csoportjába jár. Ők ugy oldották meg, hogy az anyukája reggel bekészit a gyerek szekrényébe olyat amit eszik a gyerek, és azt adják neki oda délben, ha már reggel és délben sem eszi meg az ovis kosztot. De ez agyerek amugy is rosszevő, 3 dolgot eszik meg: rántotthus, banán és keksz :)
Egy próbát megér.
Mond hogy nem tudod elvinni délben és kész, és a keksz eláll délig, de bármi, ami nem romlik gyorsan.
Beszélj velük sürgősen, ez így nagyon nem jó. Én fiam sem evett eleinte, aztán szép lassan neki kezdett. Szerintem is összerakja majd a lányod, hogyha nem eszik, érte mész délben, és csak azért sem fog enni.
Esetleg amit írtak, hogy csomagolsz olyat, amit szeret, azt meg lehet próbálni. De én ezt nem hagynám, hogy hazaküldik, mert az elején vannak nehézségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!