Pécsiek! Ovis gyereked hova jár úszni?
Hát első körben én is inkább csak vízhezszoktatásra gondoltam inkább. Szereti amúgy a vizet, csak nem szereti, ha az arca is vizes lesz, hiába próbáltam neki nyáron érdekesebbé tenni a dolgot, én sajnos nem ismerem az ilyen praktikákat. De azért utána jó lenne, ha már megtanulna úszni is, egyrészt mert biztonságosnak tartom, ha megtanulja, másrészt mert nagyon nagy a mozgásigénye, jó lenne, ha elkezdene valamit sportolni.
Egyébként nem olyan kicsi már, október végén öt éves lesz, de még csak most középsős, mert évvesztes.
Na meg nemrég mesélte egy ismerősöm, hogy a fél évvel fiatalabb lánya már egy éve jár úszni, és most már versenyre is fog menni. Persze nem lepipálni akarom őket, szó sincs róla :D Csak gondoltam, ha már ennyi idősen ezt így lehet, akkor a fiamnak se ártana, ha már most rákapna a rendszeres sportra.
4-es, nagyon köszi :) Tehát akkor jól gondoltam, hogy az egyetemen van úszás kicsiknek, ez jó hír, mert nagyon közel van :)
És árban is teljesen elfogadható, szóval ez így szuper. Hétfőn felhívom őket akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!