Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyon kövér a fiam?

Nagyon kövér a fiam?

Figyelt kérdés

Nemsokára megyünk a 3 éves státuszra, és rettegek hogy beszól a dokink. 23 kg a fiam... 106 cm hozzá. Oké, mi sem vagyunk kicsik, az apja 196 cm és 116 kg. Én 171 cm és 74 kg, tehát a genetika is megvan. De akkor is sokkolt a súlya. Mondjuk eszik is rendesen, de ugyanakkor mozog is egész nap. Itt egy friss kép:

[link]

2012. aug. 28. 17:52
1 2 3 4 5 6
 41/60 A kérdező kommentje:

Akik nem tudnak szöveget értelmezni, miért járnak ilyen oldalakra, és miért szólnak hozzá... Na akkor gyengébbek kedvéért megpróbálom még egyszer. Figyeljetek:

FELFOGTAM, HOGY KÖVÉR A FIAM, LE IS ÍRTAM IDE JÓ PÁRSZOR. MÉG CSAK NEM IS BURKOLTAN, HOGY ÉRTHETŐ LEGYEN! SŐT, TÖBBSZÖR JELEZTEM, HOGY BESZÉLNI FOGOK AZ ILLETÉKESEKKEL. ÉRTSD ORVOS, VÉDŐNŐ. REMÉLEM MOST MÁR ELJUTOTT MINDENKINEK AZ ÜZENET.

Köszönöm a hozzászólásokat ismét, már többször próbáltam ezt is jelezni, hogy nem kérnék több kommentet, és nem azért mert nem bírom a kritikát, még ha zárójelben is van, hanem azért, mert (figyeljetek, ismét jön!) FELFOGTAM AMIT ÍRTATOK! Aki normálisan közölte, hogy gond van, illetve lesz, annak külön köszönöm. A vigyorgó, sértegető, zárójelező egyedeknek meg kár volt idejönniük. A kérdést törlöm a sajátjaim közt, visszakeresni meg nyilván nem fogom, tehát felesleges további kioktató, kötekedő hozzáfűznivaló miatt körmöt koptatni, mert többször úgysem fogom leírni a burkolt célzásokra azt, hogy (figyeljetek, újra!) IGEN, VALÓBAN KÖVÉR A FIAM!

Kellemes napot mindenkinek.

2012. aug. 29. 08:36
 42/60 anonim ***** válasza:
20%
szánalmas vagy
2012. aug. 29. 08:48
 43/60 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem nem szánalmas. Valahol igaza van, nekem sem esne jól egyik másik hozzászólás. Meg lehet normálisan is mondani, hogy gond van. A vége felé kissé elhatalmasodtak a indulatok
2012. aug. 29. 08:56
 44/60 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem sem a kérdező a szánalmas, hanem itt egy-két válaszoló. Le lehet azt írni normálisan is - ahogyan tették többen -, hogy igen, a kisfiú tényleg túlsúlyosnak tűnik, figyeljetek oda az étkezésére stb. Na de egyáltalán, hogyan lehet olyat mondani egy kisgyerekre, hogy KÖVÉR? (Még akkor is, ha maga a Kérdező kezdte ezt a szót használni.) Ti talán építő kritikának tartanátok egy olyan megjegyzést, hogy a gyereketek olyan, mint egy kismalac? Mert nekem személy szerint nyílna a bicska a zsebemben. Meg az sem éppen jó érzés, amikor valaki a saját, természetesen tökéletes gyerekével példálózik, hogy a másikénak is ilyennek kéne lennie.

Kérdező, Te pedig próbálj meg nem foglalkozni a bunkókkal, az építő javaslatokat pedig fogadd meg. Jó egészséget kívánok a kisfiadnak!

2012. aug. 29. 10:02
 45/60 anonim ***** válasza:
20%

akárhogy nevezzük,a lényeg akkor is ugyanaz

nem tudom miért kellene virágnyelvet használni,kövér az kövér,a kérdező is így írja

az a szánalmas,ahogy az utolsó kommentben ír a kérdező,mintha értelmi fogyatékosokkal beszélve,nagybetű meg zárójelezés.ez a szánalmas a vagdalkozás

én két normális hangvételű kommentet írtam,cserébe joggal elvárhatom,hogy ő is normális stílusban írjon,ne úgy,mint az utolsóban.ez a szánalmas

2012. aug. 29. 11:41
 46/60 anonim ***** válasza:
Mi a férjemmel magas, vékony emberek vagyunk.Az 5 éves fiam szintén ilyen testalkatú, de a kisebbik már nem.Rá is azt mondták, hogy túlsúlyos, pedig az egész család ugyanúgy él és ugyanazt esszük, az egyik gyerekünk mégis vékony a másik duci.Hát ez van...persze én is aggódom, nehogy később betegségek társuljanak a túlsúlyához, de semmi hizlaló, egészségtelen ételt nem eszünk, sok főzeléket kap, gyümölcsöt, reggel joghurt, kefir, mégis kövér.
2012. aug. 29. 12:02
 47/60 anonim ***** válasza:
72%

Atya-gatya....

mennyi fusztrált anyuka...

kérdező: a kisfiadon valóban van egy kis túlsúly, DE ez még simán kordában tartható. én még kövérnek sem mondanám, ismerek kövér 3-4 éves gyereket, nem ilyen hidd el.

a lisztes, cukros dolgokat próbáld visszafogni, NEM elhagyni, hanem csökkenteni.

nem tudom mit iszik, de próbálnék csak vízet adni.

Én pl. hízlalni nem tudom egyik gyerekemet sem, na ők igazi kis vékonyák, nem tudom melyik a rosszabb.

én semmi katasztrófális dolgot nem látok a fiadon, esetleg a doki segít egy étrendet összeállítani, bár mégegyszer hozzátenném, egy kövér gyerek nem ilyen.

2012. aug. 29. 15:54
 48/60 anonim ***** válasza:
74%
mennyi szánalmas ember van itt komolyan....hogy lehet ilyet irni egy kisgyerekre hogy úgy néz ki mint egy kismalac???Túlzásokba nem kéne esni....Normális vagy te??Szerintem akkor te még nem láttál malacot....lehet te nézel ki úgy,és jobban esik ha másra mondhatod...nagyon felhúztam magam ezen,meg még egy jó pár kommenten,szánalmas némelyik "anyuka"......nem tudom hogy nem lehet felfogni azt,amit a kérdező már kb 5x leirt,hogy tudja hogy van súlyfelesleg a gyerekén,és a kritikát is elfogadja,de azért nem kéne túlzásokba esni hogy kismalac,meg zabagép..stb....Kedves kérdező,ne is foglalkozz az okoskodókkal,akik a szöveget nem birják értelmezni... ja,és köszönöm a lepontózaknak,akkor is inkább legyen a fiam ilyen mint ropigyerek.....:)) úgy pontoztok komolyan mint egy kisgyerek,jobban is élvezitek ezt a "játékot",csak éppen értelme nincs!
2012. aug. 29. 20:33
 49/60 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, remélem nem veszed magadra a sok "kedves" hozzászólót.

Tök jó fej vagy.:)

2012. aug. 30. 07:01
 50/60 anonim ***** válasza:
0%
Valóban elég kövér, kezdd el egészségesen etetni.
2012. szept. 8. 01:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!