Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyon kövér a fiam?

Nagyon kövér a fiam?

Figyelt kérdés

Nemsokára megyünk a 3 éves státuszra, és rettegek hogy beszól a dokink. 23 kg a fiam... 106 cm hozzá. Oké, mi sem vagyunk kicsik, az apja 196 cm és 116 kg. Én 171 cm és 74 kg, tehát a genetika is megvan. De akkor is sokkolt a súlya. Mondjuk eszik is rendesen, de ugyanakkor mozog is egész nap. Itt egy friss kép:

[link]

2012. aug. 28. 17:52
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Az én kisfiam 20 hónapos és 13 kg.Én próbálom kordába tartani az étvágyát,sok főzeléket eszünk,kenyeret,tésztát hanyagoljuk.Gyümölcsöt,zöldséget nyersen is nagyon szereti.Próbálhatod úgyis hogy nyersen megpucolod a répát

,uborkát stb.és ezt eszi vacsira mellé egy kis sajt szalámival stb.Nassokat kerüljük,cukros cuccokat úgyszintén.Kitartás.

2012. aug. 28. 21:58
 32/60 anonim ***** válasza:
50%
Igzad van kedves Kérdező,nnéhányan eltúlozzák rendesen!Azért nem dagadt egyáltalán!!Jó erős gyerek szerintem.Oké,lehet némi felesleg van rajta,de ahogy írod,ha a szülők is magasak erősek egyértelmű,hogy nagy a gyerek is.Ha valamit mondd a doki,majd hallgatsz rá és kész!Ja és ennyi idős gyereket szerintem nem lehet diétáztatni!
2012. aug. 28. 22:00
 33/60 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 2 utolsó, normális hozzászólást. Ha tudom, hogy egyesek annyira sekélyesek és ostobák anya létükre, hogy gúnyt űznek egy kisgyerekből, akkor fel sem teszem a kérdést itt. Hisz van szemem, látom hogy kövérke, és csak véleményt kértem, nem leoltást és sértegetést. El is ismertem minden kommentemben, hogy ez így nem jó, de viszont nagyon durván elhízottnak sem látom. És mikor ezért megvédem, jön, hogy nem bírom a kritikát. De. Azt bírom. Csak a bunkókat nem. Szóval még egyszer köszönök minden normális választ! Megfogadom a tanácsokat.
2012. aug. 28. 22:06
 34/60 anonim ***** válasza:

Én a legelső vagyok. Nekem az unokahúgom 7 éves, elég kövér, kiskorában is az volt. A családom meg azt mondta mindig, az a szép, hadd egyen, ha jólesik neki, inkább ilyen legyen, mint sovány, stb. Meg h majd megnyúlik úgyis. Ez így is lett, de mivel az étvágya nem volt kontrollálva, ami kicsit nyúlt is, szinte rögtön utánahízta. A korábban mosolygós, barátságos, közvetlen gyerek teljesen zárkózott és rossz kedvű az iskolai cikizések miatt, amiről persze sose panaszkodik.

Az kajacsökkentést persze nem úgy értem, h apa csipszet, anya pizzát tol vacsorára a tv előtt, a gyerek elé meg natúr joghurtot tesznek korpával, mert így az életben nem fogja a kanalát se beleütni. a gyerek egészsége megér annyit, h a család lemondjon az esti ízes falatokról, még akkor is, ha 2 éttermetek van. Vagy nem?

2012. aug. 28. 22:46
 35/60 anonim ***** válasza:
37%

Én csak 1-2 választ olvastam el,meg a végefelé a te egyik kommentedet,hogy "ropi gyerek", :D,hallod,még most is folyik a könnyem ezen,és vissza kell fognom magam hogy ne keltsem fel a fiam a vihogásomtól... :D nagyon köszönöm kedves kérdező,feldobtad a maradék estémet! :)

Na,de hogy válaszoljak is,az én fiam pont ma 25 hónapos,102cm,és 19 kg.Ő sem dagadt,jó húsban van,sose dagadtozta le a dokinéni,meg nem mondta hogy diétáztassuk,csak figyeljünk azért oda mit eszik,Ő ritkán eszik édességet,azt se mondhatom hogy genetika,mert én 165 cm vagyok és 64kg,a párom 173cm 70kg,tehát nem tudom hogy lett ekkora,de ilyen :) Pedig nem "zabál".De meg nem áll egész nap....Olyan mint egy 3-4éves.Nagyon hasonlit a képen a fiadra,hasonló alkatú az enyém is.Kérdezz rá a dokitól hogy normális-e,kell -e valami különösebb teendő...stb.Én majdnem mindig rákérdezek,de mindig azt mondják hogy nem kell diétáznia,ő ilyen,majd megnynúlik,és nem lesz ilyen husis.De szerintem is inkább ilyen legyen,mint ropi gyerek :D Természetesen mindenkitől elnézést kérek,akinek a gyermeke ilyen alkatú,és nem tud vele mit csinálni..stb,ilyen és kész,csak nagyon tetszett ez a beszólás...még mindig sirok...

2012. aug. 28. 23:26
 36/60 anonim ***** válasza:

Nekem is 3 éves a fiam, de nem fogom leírni a paramétereit csak azért, hogy szarabbul érezd magad, ahogy ezt itt egyesek tették.

A gyerkőcöd nem nagyon kövér, és ha odafigyeltek rá(meg persze magatokra is, hiszen a jó példa ragadós:) ),akkor nem is lesz az.

Minden jót!

2012. aug. 29. 00:25
 37/60 anonim ***** válasza:
Kisfiam 3 éves 109cm és 21 kg.Pont ugy néz ki mint a te kisfiad.Kiskorától utálja a fözeléket nagyon kevés mindent eszik meg.De nagyon szereti a hasát sokszor sir mikor már nem adok neki enni.Probálom elterelni valamivel a figyelmét.Nagyon sokat mozog szereti a gyümölcsöt,De amit a legjobban szeret az a tészta és a rántott hús amit Acty Fry süöben sütök,hogy ne legyen olajos.Nem lehet minden kisgyerek egyforma a páromék voltak ilyenek picinek.És oda figyeltek rájuk mert az anyosom védőnő volt.És mégis annyira szerették a hasukat.Szerintem egyáltalán nem kövér/ek/ csak húsosak és ha odafigyelünk akkor nem lesznek kövérek.
2012. aug. 29. 06:44
 38/60 anonim ***** válasza:
41%

Tisztelt kérdező!

Nem értem,hogy miért teszel fel kérdést,ha nem tudod elfogadni mások véleményét.Mi kívül állók vagyunk,máshogy látjuk a gyereked,mint te.Én egy korábbi válaszomban leírtam,hogy kövér a fiad,és diétáztasd,ne adj neki sok krumplit,tésztát,rizst.Normális,nem sértő,gúnyolódó hangnemben írtam,mégis megsértődtél,és lepontoztál.Az összes választ végigolvastam,senki nem gúnyolódott,sőt amit te szóvá tettél zabál szót,azt is idézőjelbe tette a válaszoló.A második képen is jól látszik,hogy kövér,hatalmas combjai vannak.

Én világ életemben kövérebb voltam az átlagnál,gyereknek is és most is.Ekkora mondjuk nem voltam három évesen,mint a te fiad,de kövér gyerekből kövér felnőtt lett belőlem,és sajnos az evési szokásaim nem változtak,imádok "zabálni"

Az a baj,hogy te elfogult vagy,és nem látod,hogy valójában milyen a fiad,sőt neked még aranyos is,hogy nem ropi,ahogy te írtad.Bár te beszélsz sértegetésről,de te is bántón írsz a vékony gyerekekről.Te nem tudod,hogy milyen az,amikor vért izzadsz,hogy megetesd a gyereket,és nem akar enni,és 28 fajta vitamint kipróbálsz,hogy hátha jobban eszik,és mégsem hízik.Szerintem könnyebb elvenni a kaja mennyiségéből,mert megtömni nem tudod a gyereket,úgyhogy te még könnyebb helyzetben is vagy,mint egy vékony gyerek anyukája.Embereld meg magad,és fogadd el,hogy túlsúlyos a gyereked,és tegyél az egészségéért,ha nem akarod,hogy inzulinnal lője magát naponta többször.Attól,hogy homokba dugod a fejed és megsértődsz,attól még beteg lesz a fiad.Én nem alszok attól jobban,mint írtad egy másik válaszolónak,hogy őszintén leírom a véleményem kívülállóként,de te sem fogsz jobban aludni,ha beteg lesz a gyereked,mert te sértődőst játszottál,és nem tettél valamit.

2012. aug. 29. 07:00
 39/60 anonim ***** válasza:

Szia! Az én "kisöcsém" jóval husisabb volt kisgyer

eknek, szinte gurult! Most 23 éves, 190 magas, 85 kilós "kétajtósszekrény" és egyáltalán nem dagi! Pedig nem is nagyon sportolt, egyszerűen hozzányúlott a súlyához! Én ropigyerek voltam 20 éves koromig, azóta 10 kg súlytöbblettel küszködök!(175/80) Nem tudhatod milyen ütemben fog nőni, nyúlani! Nem kell mindenkinek ugyanolyannak lenni! Azt mondod aktív kisgyerek, szerintem akkor nincs itt semmi baj! (szerintem)

25/L

2012. aug. 29. 07:11
 40/60 anonim ***** válasza:
24%
jól van nyugtasd csak magad h nem is kövér,amikor szegényke olyan mint egy kismalac. rámehet az egészsége h te így gondolkodsz. nyilván a férjedet sem látod kövérnek,amikor ő is az. ez bmi nélkül is szembetűnő. sztem 1 bunkó hozzászólás sem volt,csak szerették volna felhívni a figyelmedet,h gáz van! csóri kisfiaddal jól kiszúrsz,sajnálom. attól h ti kövérek vagytok és nektek az jó vele még nem kell kiszúrni
2012. aug. 29. 08:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!