Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 hónappal ezelőtt felvették...

3 hónappal ezelőtt felvették a gyereket bölcsibe, de ma telefonáltak, hogy túl kövér és ez nekik próbléma, mégsem veszik fel. Már nincs sehol szabad hely. Mit tehetek ez ügyben?

Figyelt kérdés
Ma a telefonhívás után bementem a bölcsöde vezetőjéhez aki azt mondta,hogy a 2 éves fiam túl kövér és ha ebédnél rosszul lenne,mert akkor derülne ki,hogy cukros vagy lisztérzékeny stb,akkor nem tudnának foglalkozni a többi gyerekkel és erre hívatkozva lemondta a felvételt.Én mutattam neki orvosi papírokat,hogy voltunk már cukormérésen is és semmi baja sincs,de nem érdekelte.Mivel már mindenhol meg volt a beíratkozás,így már nem találok másik bölcsödét.Tudnám valahogy kötelezni a bölcsödét,hogy vegyék mégis fel.Ha nem állok munkába ,akkor nem tudjuk kifizetni az albérletet.:(

2012. aug. 21. 17:36
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
92%
Keresd fel a bölcsőde fenntartóját, valószínű az önkormányzat. Ott reklamálj, ők megmondják milyen formában (fellebbezés?). Ha a gyerekorvos aláírta, hogy a gyerek közösségbe mehet, ha már egyszer felvették, a bölcsőde vezetője részéről ez önkényes döntés. (Biztos kell a hely a barátnő gyerekének - hú, ez a májam volt. Bocs.)
2012. aug. 21. 17:50
 2/35 anonim ***** válasza:
60%
Csak kíváncsiságból. hány kg és milyen magas?
2012. aug. 21. 18:11
 3/35 anonim ***** válasza:
100%

ilyet még nem is hallottam :O

elárulod hány kilónak kell lenni ahhoz, hogy a bölcsöde "kirúgjon" egy 2 évest?

most komolyan, ez milyen felháborító már, szerintem menj be holnap az önkormányzathoz és fellebbezz majd tegyél panaszt, hogy bölcsi előtt 2 héttel mondják vissza mikor lépni se tudsz, másrészt ez a szöveg önmagában felháborító :O

2012. aug. 21. 18:21
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
ilyet még én sem hallottam,és tényleg felháboritó
2012. aug. 21. 18:33
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet nem tehetnek szerintem sem. Ne hagyd magad, ha más lehetőség nincs, menj be az Önkormányzatba.
2012. aug. 21. 19:03
 6/35 anonim ***** válasza:
100%

Hát kb köpni nyelni nem tudok!

Ilyen van????????? Szerintem ez teljesen jogszerűtlen, nem tudom hogy hol lehetne utána nézni, hogy mik azok az esetek, amikor kirakhatják a gyereket bölcsiből, de szerintem ez pontnem olyan indok.

Én is azt mondom, hogy ne hagyd magad, irány az önkormányzat!

Jesszus, komolyan nem térek magamhoz!

2012. aug. 21. 19:32
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Önkormányzatnál nagyon kiverném a hisztit! Nem kicsit diszkriminatív a dolog, akkor sem, ha eü-i indokokat hoznak fel.
2012. aug. 21. 19:41
 8/35 anonim ***** válasza:
100%

Én is kiverném a hisztit, de ezek után nyilván nem érdemes oda vinni a gyereket. Ha mégis felvennék, akkor mi lenne, egész nap bántanák a gyereket.

Egyébként szerintem is az lehet, hogy valami protekciósnak kellett a hely.

2012. aug. 21. 19:56
 9/35 anonim ***** válasza:
49%
Ez kamu.
2012. aug. 21. 20:21
 10/35 anonim ***** válasza:
85%
Nem olvastam a kommenteket, de ilyen nem létezik. Ezzel az erővel senkit ne vegyenek fel, mert bármikor érheti baleset valamelyiket és akkor nem tudnak a többivel foglalkozni. Jézusom. Én ezt megreklamálnám, az tuti.
2012. aug. 21. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!