3 hónappal ezelőtt felvették a gyereket bölcsibe, de ma telefonáltak, hogy túl kövér és ez nekik próbléma, mégsem veszik fel. Már nincs sehol szabad hely. Mit tehetek ez ügyben?
De ha neked is pajzsmirigy problémád van, akkor pláne elviszem a gyereket, hogy őt is vizsgálják meg.
Nem tudom, hogy mennyire drága.
Fiamnak mára a 3napos pku eredménye sem volt jó, így neki félévente nézik a tsh-t, t4 hormont. Soha senki nem mondta, hogy drága lenne. És, ha az???? A fiam élete nekem a legdrágább.
Mindig rossz eredmény jött ki. Pedig a fiam 3,5 éves 105cm, és 16,5 kg. Azaz teljesen normálisan néz ki. Mégis valami nem stimmel a hormonjaival.
Ez van.
Igenis járj utána, mert nem természetes a fiad súlya.
Utolsó voltam.
Többszőr kértem a bölcsit,hogy mégis elkezdhesse a fiam szeptemberben,ahogy az meg volt beszélve,de elutasítottak.
Felhívtam az összes bölcsődét,de már sehol sincs beiratkozás.Bepanaszoltam őket az önkormányzatnál.Ők felhívták a bölcsőde vezetőnőt.Mivel augusztus végén kért hormonvizsgálatot a kezdéshez,amit persze lehetetlen addig megszerezni,így azt mondták,hogy ilyet nem tehet.
Most beszereztem egy igazolást a gyermekorvosunktól,hogy a gyerek egészséges és nem ígényel speciális ellátást,közösségbe mehet és azzal fel fogják őt venni szeptemberben.Azért elviszem a hormonvizsgálatra és 2-3 hónap múlva ha meg lesz az eredmény ,akkor beviszem nekik azt is.
Kedves kérdező!
Már lehet hogy megoldódott a probléma.az nem derült ki hogy hol laksz,mert ha Bp.en.nálunk a xvii.kerben van még felvétel ha ez segítség neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!