Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 hónappal ezelőtt felvették...

3 hónappal ezelőtt felvették a gyereket bölcsibe, de ma telefonáltak, hogy túl kövér és ez nekik próbléma, mégsem veszik fel. Már nincs sehol szabad hely. Mit tehetek ez ügyben?

Figyelt kérdés
Ma a telefonhívás után bementem a bölcsöde vezetőjéhez aki azt mondta,hogy a 2 éves fiam túl kövér és ha ebédnél rosszul lenne,mert akkor derülne ki,hogy cukros vagy lisztérzékeny stb,akkor nem tudnának foglalkozni a többi gyerekkel és erre hívatkozva lemondta a felvételt.Én mutattam neki orvosi papírokat,hogy voltunk már cukormérésen is és semmi baja sincs,de nem érdekelte.Mivel már mindenhol meg volt a beíratkozás,így már nem találok másik bölcsödét.Tudnám valahogy kötelezni a bölcsödét,hogy vegyék mégis fel.Ha nem állok munkába ,akkor nem tudjuk kifizetni az albérletet.:(

2012. aug. 21. 17:36
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
51%

De ha neked is pajzsmirigy problémád van, akkor pláne elviszem a gyereket, hogy őt is vizsgálják meg.

Nem tudom, hogy mennyire drága.

Fiamnak mára a 3napos pku eredménye sem volt jó, így neki félévente nézik a tsh-t, t4 hormont. Soha senki nem mondta, hogy drága lenne. És, ha az???? A fiam élete nekem a legdrágább.

Mindig rossz eredmény jött ki. Pedig a fiam 3,5 éves 105cm, és 16,5 kg. Azaz teljesen normálisan néz ki. Mégis valami nem stimmel a hormonjaival.

Ez van.

Igenis járj utána, mert nem természetes a fiad súlya.

Utolsó voltam.

2012. aug. 25. 17:15
 32/35 anonim ***** válasza:
Szép ez a kisfiú :)
2012. aug. 26. 13:23
 33/35 anonim ***** válasza:
Hát ez durva. Az én kislányom asztmás, akkor most velünk is szívózni fognak?!
2012. szept. 3. 10:40
 34/35 A kérdező kommentje:

Többszőr kértem a bölcsit,hogy mégis elkezdhesse a fiam szeptemberben,ahogy az meg volt beszélve,de elutasítottak.

Felhívtam az összes bölcsődét,de már sehol sincs beiratkozás.Bepanaszoltam őket az önkormányzatnál.Ők felhívták a bölcsőde vezetőnőt.Mivel augusztus végén kért hormonvizsgálatot a kezdéshez,amit persze lehetetlen addig megszerezni,így azt mondták,hogy ilyet nem tehet.

Most beszereztem egy igazolást a gyermekorvosunktól,hogy a gyerek egészséges és nem ígényel speciális ellátást,közösségbe mehet és azzal fel fogják őt venni szeptemberben.Azért elviszem a hormonvizsgálatra és 2-3 hónap múlva ha meg lesz az eredmény ,akkor beviszem nekik azt is.

2012. szept. 4. 07:07
 35/35 viktriat válasza:

Kedves kérdező!

Már lehet hogy megoldódott a probléma.az nem derült ki hogy hol laksz,mert ha Bp.en.nálunk a xvii.kerben van még felvétel ha ez segítség neked.

2012. okt. 15. 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!