3 hónappal ezelőtt felvették a gyereket bölcsibe, de ma telefonáltak, hogy túl kövér és ez nekik próbléma, mégsem veszik fel. Már nincs sehol szabad hely. Mit tehetek ez ügyben?
miért lenne kizárt?? azért mert te nem láttál még ilyet attól még előfordul.
és miért állítana valótlanságot a szülő? gondolom ő is jobban örülne,ha kevesebb kiló lenne.
Az új fejlemény az,hogy felhívott a védőnőm,mert őt meg a bölcsödéből hívták fel.Kapunk egy beutalót hormonvizsgálatra.Annak az eredményével kell elmennünk a bölcsöde orvosához és utána döntenek,hogy felveszik e vagy sem.Bár még most sem tudom,hogy mi köze van a bölcsödének ahhoz,hogy hormon bajos e a gyerek.
Március óta többszőr jártunk a bölcsödében a gyerekkel beíratkozáson,nyílt napon,együtt vittünk be papírokat,munkáltatóit stb... már ,akkor is látták a gyereket,de nem volt szó a súllyáról.
Pár napja készült képek a fiamról:
Én is láttam már a tv-ben nagyon elhízott gyerekeket,de ő nem olyan csak egyszerűen nagydarab.
De azt megkérdezhetem, hogy eddig miért nem vittétek el kivizsgálásokra? milyen gyerekorvos az, amelyik nem küld egy kórosan elhízott gyereket kivizsgálásra?
Téged nem zavar, hogy kövér? Hogy gond lehet? Miért a bölcsit hibáztatod?
Vagy beteg vagy irdatlan sokat eszik. Mindkettőt észre kellett volna venned.
Kedves utolsó!Én nem a bölcsit hibáztatom azért ,mert kövér a gyerek.Nagyon félre érted.Azért hibáztatom a bölcsit,mert felvették a gyereket szeptembertől majd közölték,hogy nem járhat.
A gyerekorvos nem tartotta eddig szükségesnek a hormonvizsgálatot.Még most sem csak azért adott beutalót,mert a védőnő kérte tölle.
Amúgy én is kövér vagyok születésem óta és sosem voltam hormon vizsgálaton.Többszőr kértem az orvost,hogy utaljon be ,de mindig azt mondja,hogy ez egy felesleges és nagyon drága vizsgálat.
Voltam pajzsmirigy vizsgálaton.A doktornő megtapogatta a nyakamat,azt mondta,hogy nagyobb a pajzsmirigyem,mint az átlag és fogyókúrázak,mert kövér vagyok.Ezért szerintem teljesen felesleges elmenni orvoshoz.
Nem azért vagyunk kövérek,mert sokat zabálunk.A párom is ugyan annyit eszik ,mint mi és vékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!