Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kövér anyának ha felnő a fia,...

Kövér anyának ha felnő a fia, milyen nőideálja lesz?

Figyelt kérdés

Meglehetősen túlsúlyos vagyok (175 cm, 100kg), bár arányos és egészséges. Már többektől megkaptam, hogy a gyermekemnek ártok ha nem fogyok le, mert ha felnő csak a kövér nők fognak neki tetszeni.

Az igaz, hogy magától mondja nekem, hogy milyen szép nagy feneked van...(kedveskedni akar csak vele, vagy komolyan gondolja???)

Ő most egyébként 4 éves és nagyon vékony, hízásra egyáltalán nem hajlamos.

2011. okt. 16. 18:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

ez nem ettől függ.

nem kell adni mások véleményére.

a te egészséged miatt kell,hogy fogyj,ha úgy döntesz és nem azért mert xy azt mondja.

a gyerekedhez meg főleg semmi közük ne legyen.

2011. okt. 16. 18:33
 2/11 A kérdező kommentje:
Nincs igazán motivációm a fogyáshoz, jól érzem magam. Azt hiszem ezzel akarnak bennem bűntudatot kelteni és rávenni a fogyókúrára...de azért csak sikerült bűntudatot kelteni bennem. A fiamból egészséges testü/lelkü felnőttet szeretnék nevelni.
2011. okt. 16. 19:02
 3/11 anonim ***** válasza:

Azért lenne jó fogynod, hogy megőrizhesd az egészségedet, jobb kondiban legyél...A fiad miatt pedig azért, hogy egészséges ételeken nőjön fel, ilyen életmódon szocializálódjon. Ha nem is leszel soha csontsovány, azért legalább jó példát lásson.

Egyébként azt nem értem, hogy miért lenne baj, ha a kövér nők tetszenek majd neki? A kövéreknek is szükségük van szeretetre :)

2011. okt. 16. 19:55
 4/11 anonim ***** válasza:
most még egészséges vagy,de nem sokáig.sajna sorstárs vagyok,már ami a kilókat illeti,és egy vérvételen kiderült,hogy magas a koleszterin szintem.most hat hét diétát írtak elő és gyógyszert kell szednem.egyébként én is egészségesnek éreztem magam.ne lelkiismeret furdalás miatt állj neki diétázni,csak az egészséged érdekében.a gyereked fel kell nevelned,és így nem biztos,hogy sikerül.
2011. okt. 16. 20:12
 5/11 anonim ***** válasza:

Anyósom nagyon kövér, egyébként nagyon szép, fiatalos, rengeteget jár sportolni, de egyszerűen képtelen fogyni. Odafigyel az étkezésre is, sokkal egészségesebben él, mint mondjuk én.

Én 160 centi vagyok és 48 kiló voltam, mikor megismertem a férjem. Szóval azt kell mondjam, nálunk ez nem jött be, nem hiszem, hogy ennek köze volna egymáshoz.

2011. okt. 16. 20:30
 6/11 anonim ***** válasza:

Fordítsuk meg a kérdést!

Anyósom egy kimondottan vékony, csinos, filigrán nő volt, mikor a férjemet megismertem, ráadásul nagyon fiatalon szülte a férjemet, folyton a nővérének nézték.

Hát én rólam sok mindent el lehetett fiatalabb kiadásban is mondani, de hogy vékony és filigrán... A férjemnek mindig is azok a nők tetszettek, akiken volt mit fogni. (Az ő szavaival mondva.)

Én inkább azon szoktam agyalni, hogy az oviban én leszek a legöregebb anyuka, és elég mókás lesz, hogy több tanítványommal együtt fogok szülőire járni és kivételesen nem én tartom! :-)

2011. okt. 16. 21:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Na és akkor mi van ha valakinek nem a vékony nők jönnek be? Még jó hogy van ilyen különben minden duci nő szingli és gyerektelen lenne:) Az én férjem vékony nem bír meghízni, de sosem volt vékony barátnője. Viszont az 5 éves fiamnál egyszer szóba jött a téma, hogy ki a szép az a ki kövér vagy az aki vékony, és csak annyit mondott, hogy "hát a kövér az nem olyan szépebb", és közben végignézett rajtam (én se vagyok vékony) láttam rajta hogy próbál nem bántóan fogalmazni. Fura hogy ekkora gyerekek is foglalkoznak ilyen külsőségekkel.
2011. okt. 16. 21:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Nagymamám nagyon kövér, a fiának mégis egy modell-szerű gyönyörű barátnője van. Nem hiszem hogy köze van egymáshoz a két dolognak.
2011. okt. 16. 22:33
 9/11 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudom, hogy van hozzá köze. Na és?

A kövér nők általában kedvesebbek, és sokkal életvidámabbak, ráadásul kevesebb pasi közül válogathatnak. Legalább megkapja a legcsinosabb, legvidámabb molett nőt, aki a tenyerén fogja hordozni.

(Én egyébként nem vagyok kövér.)

2011. okt. 16. 23:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem elég nagy hülyeség.

Fiam 18 éves és csak vékony barátnői voltak.Én meg minden vagyok csak nem vékony.

Anyósom vékony a fia mégis engem szeret így ahogy vagyok!!

2011. okt. 17. 04:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!