Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csodálatos dolog anyának...

Csodálatos dolog anyának lenni? Igen! Boldog Anyáknapját minden anyukának!

Figyelt kérdés
Tegnap altattam 2 éves kislányomat, és már félálomba volt, kicsit felébredt és elkezdett keresni: anya -anya, mikor megtalált a kezével, kicsit megsimogatott és azt mondta: anya jó anya:) jaj hát úgy elkezdett folyni a könnyem, annyira imádom:)
2011. ápr. 30. 18:04
 1/6 anonim ***** válasza:

az én fiam is 2 éves,naponta átölel és mondja sejetjek aja:)

Igen ez az érzés mindent felülmúl.és mivel tudom milyen hamar elmúlik,mert van már egy felnőtt fiam is,igy naponta megélem,átélem és élvezem minden pillanatát.minden korszak más és mástól szép,másnak lehet örülni,most ép hogy mennyire szépen fejlődik a beszéde,milyen szépen kezdi kifejezni magát,kezd választékosan beszélni.és ahogy fejlődik a mozgása is,ahogy kezd pedálozni,vagy pattogtatni a labdát,elkapni a kisebb labdát is,szóval nagyon jó érzés.Persze vannak dackorszakok,meg most mindet egyedül akar csinálni,és nyávog ha valami nem úgy megy,de akkor is imádom,mert az enyém,és szép és okos és egészséges.és mert egyszerűen van.

boldog anyák napját neked és minden anyukának.

Boldog anyák

2011. ápr. 30. 18:16
 2/6 anonim ***** válasza:

"Ha anya vagy, sohasem maradsz igazán egyedül a gondolataidban. Egy anya mindig kétszer gondolkodik: egyszer önmagáért, másodszor a gyermekéért."

Sophia Loren

Boldog anyák napját mindenkinek, neked is:)

2011. ápr. 30. 18:18
 3/6 anonim ***** válasza:

:o) De édes lehetett! Neked is boldog anyák napját!

Én azt szeretem nagyon, amikor este mesélek a fiamnak és közben simogat és puszikkal halmozza el az arcomat. :o)

2011. ápr. 30. 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Boldog anyák napját Neked/Nektek is!

Az én kis drága fiam 6,5 hónapos, és nem rég kezdte, hogy nyúl felém, átölel!Hát annyira édes, hogy meg kell zabálnom:)És nagyon jó érzés, hogy így kötődik hozzám!

Tényleg csodálatos dolog anyának lenni!

2011. ápr. 30. 21:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindenkinek boldog anyák napját! 2 éves a kisfiam, pénteken megyek érte a bölcsibe. Szalad felém az ajándékkal (egy szív benne a tenyérlenyomata). Annyira édes volt. Kimondhatatlanul imádom, ő az életem!
2011. ápr. 30. 21:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Ennél jobb érzés nincs is a földön, az biztos! És olyan jó olvasni amiket írtok!
2011. ápr. 30. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!