Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jó anyának érzed magad? Miért?

Jó anyának érzed magad? Miért?

Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 11:40
1 2
 1/19 anonim válasza:
22%

nem.

21F

2011. jún. 6. 11:43
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom kijelenteni, hogy jó vagyok.

Megteszek minden tőlem telhetőt, nagyon szeretem a lányom.

Amúgy sokszor inkább érzem magam rossz anyának, mert az anyaság nem egy egyszerű feladat, és biztos, hogy hibázom is, és ha kimerült vagyok vagy tehetetlen, akkor azt hiszem rossz anya vagyok. De igazából mindig ő lesz nekem az első, a legfontosabb, az ő érdekeit tartom szem előtt, így remélem az ő szemében jó anya leszek.

2011. jún. 6. 11:45
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Én kimondottan rossz anyának tartom magam, és csak remélem, hogy majd ha felnő, akkor azt fogja gondolni, hogy nem voltam az.
2011. jún. 6. 11:51
 4/19 anonim ***** válasza:
2011. jún. 6. 11:54
 5/19 anonim ***** válasza:
41%
Annak érzem. Mert van négy gyönyörű, jólnevelt, szófogadó gyerekem, nem tv-znek, nem esznek szemetet és nem is hiányzik nekik, és minden nap elmondják, hogy szeretnek.
2011. jún. 6. 11:59
 6/19 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem ilyet kijelenti elég merész. Én soha nem állítanék ilyet egyértelműen magamról!
2011. jún. 6. 12:02
 7/19 anonim ***** válasza:

Legtöbbször nem utálom magam, mint anya, de néha rossz anya vagyok. Elfáradok, kiborulok, nincs türelmem és olyat is mondok, amit már rögtön utánna megbánok. 3 éve vagyok itthol, elfásultam és sokszor a gyereken csattannak a problémáim, ami a lehető legroszabb dolog amit tehetek. Persze ő sem egy angyal, az apja meg végképp.

Hát ha anyának születni kell, én nem születtem annak, de igyekszem mindent megtenni a kicsi lányomért, hogy ne szenvedjen hiányt semmiben, sem szeretetben sem anyagi javakban.

2011. jún. 6. 12:04
 8/19 anonim ***** válasza:
79%

NEM

türelmetlen, házisárkány vagyok

de nem is célom, hogy szuperpranya legyek

egyébként ezt a gyerek(ek)nek kell(ene) eldönteni, hogy mi jó anyák vagyunk -e

2011. jún. 6. 12:11
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

előz

Eettő függetlenül a 27 hós lányo naponta 10x elmondja, hogy "Anya, szeretlek" és 11 éves fiam is tudom, hogy szeret.

tv-nek, esznek édességet, szoktak visszafeleselni, nem olyan "polcra rakom" mintagyerekek és nem is szeretné, h azok lennének

2011. jún. 6. 12:13
 10/19 nittababy ***** válasza:
100%
nem mondanám hogy tökéletes vagyok hisz nincsen szerintem tökéletes anyuka mindenkinek vannak rossz napjai!!és mindenki hibázhat!!!!attól még imádom a lányomat és ő az életem értelme!!!
2011. jún. 6. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!