Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kövér anyának ha felnő a fia,...

Kövér anyának ha felnő a fia, milyen nőideálja lesz?

Figyelt kérdés

Meglehetősen túlsúlyos vagyok (175 cm, 100kg), bár arányos és egészséges. Már többektől megkaptam, hogy a gyermekemnek ártok ha nem fogyok le, mert ha felnő csak a kövér nők fognak neki tetszeni.

Az igaz, hogy magától mondja nekem, hogy milyen szép nagy feneked van...(kedveskedni akar csak vele, vagy komolyan gondolja???)

Ő most egyébként 4 éves és nagyon vékony, hízásra egyáltalán nem hajlamos.

2011. okt. 16. 18:30
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek. Aranyosak vagytok :)

A környezetemben élők elképesztően sokat foglalkoznak ezzel a súly problémakörrel. Azt látom, hogy még a kimondottan soványaknak is ez van a gondolkodásuk középpontjában. Engem viszont egyáltalán nem érdekel (pedig pont én lennék az, akinek tennie kéne valamit), lehet éppen ezzel hárítok, hogy ne hasonlítsak a többiekre.

Na mindegy...

Egyikőtök feltette a kérdést, hogy az miért lenne baj, hogyha majd kövér lányt választana...

Ez telitalálat. Erre nem is gondoltam. Már belém is belémivódott, hogy a soványak az értékesek és ha én a legjobbat akarom a fiamnak, akkor egy soványt akarjak mellette látni...

Hogy ez milyen egy ördögi kör. :((

2011. okt. 17. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!