Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyon kövér a fiam?

Nagyon kövér a fiam?

Figyelt kérdés

Nemsokára megyünk a 3 éves státuszra, és rettegek hogy beszól a dokink. 23 kg a fiam... 106 cm hozzá. Oké, mi sem vagyunk kicsik, az apja 196 cm és 116 kg. Én 171 cm és 74 kg, tehát a genetika is megvan. De akkor is sokkolt a súlya. Mondjuk eszik is rendesen, de ugyanakkor mozog is egész nap. Itt egy friss kép:

[link]

2012. aug. 28. 17:52
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, kicsit rosszul is lett szegénykém fényképezve, ezért látják "extrém kövérnek". Husis, tömzsi, de én nem látom olyan borzasztónak.

Annak valóban utána kellene járni, hogy nincs-e kezdődő betegség a háttérben, vagy csak a nem megfelelő és kiegyensúlyozott táplálkozás a ludas. Itt ne csak az édességekre, nasikra gondolj, hanem a főételeire is. (Mennyit esztek főzeléket, milyen fajta husikat adsz neki, azokat hogyan készíted el stb.)

Még kicsi, rengeteget fog változni, nyúlni, még idejében meg tudjátok fogni ezt a dolgot. Lehet, hogy tényleg az ovi fogja a megoldást nyújtani, ahol rendszeres torna, összeállított étkezés van. Keressetek olyan mozgásformát, amit szívesen csinálna, akár a küzdősportokat is kipróbálhatja.

2012. aug. 28. 20:50
 22/60 anonim ***** válasza:
18%

14. vagyok

Az én 3,5 éves, 105cm-es, 16,5 kg-os fiam.

És az én párom is magas, és én sem vagyok vékony.

[link]

2012. aug. 28. 21:01
 23/60 anonim ***** válasza:
18%
utolsó vagyok. A fiam nem ovis.
2012. aug. 28. 21:03
 24/60 A kérdező kommentje:

Tényleg kicsit nyomin lett fotózva, és nem találok semmi normális képet :) ez sötét, de a körvonala látszik. Lehet, hogy elfogult vagyok, de akkor sem látom extrém kövérnek.

[link]

2012. aug. 28. 21:07
 25/60 anonim ***** válasza:
52%

Szinten meg nem kövér, pont jó, olyan erős gyereknek tűnik, akit nem

Fúj el a szél!

2012. aug. 28. 21:17
 26/60 anonim ***** válasza:
18%
22. vagyok. Én fiamat sem fújja el a szél, mert izmos, erős. A fiadnak épp dupla akkora a compja, karja:))))
2012. aug. 28. 21:19
 27/60 A kérdező kommentje:
Hát, ez van 22-es. Én mindig örültem, hogy nem ropi gyerek. Azt sem, és ezt sem tartom jónak. Mi a férjemmel gyereknek pont hogy tök soványak voltunk, most meg van mit fogni. Én pl kamaszkoromban kezdtem hízni, ő meg pár éve növesztett pocakot. Remélem a gyerek felnőttnek lesz vékonyabb :) bár tudom, hogy ez nem kívánságműsor. Majd beszélek az orvossal. Jó éjszakát mindenkinek, és köszönöm!
2012. aug. 28. 21:24
 28/60 anonim ***** válasza:

104centinek mértem a fiam, és 17kg hozzá, és ez a súly stagnál nála egy ideje.

És az apja 2méter magas kereken, mellé csonti, én szintén magas 180cm 63kgval(bár hízékony vagyok).

Szóval valahol kövér a fiad, hogy miért innen kép alapján meg nem lehet mondani. Kívánom, hogy legyen egészséges, szép magas, sportos onnantól, hogy fiúsodik(ne legyen gúny tárgya a suliban). Hogy nyugodtan tudjak aludni, én elvinném egy laborra a gyermeket, miért hízik most nagyon. Amúgy lehet ennél a súlynál megáll, és hozzányúlik, de ne erre apellálj...

2012. aug. 28. 21:26
 29/60 anonim ***** válasza:
49%

22. vagyok. Nem vékony, nem ropi a fiam. 16,5kg. ÁTLAGOS, NORMÁLIS a súlya.

Látod, különbözően látjuk a dolgokat. A percentilben a fiam 50-75.

A tied bőven kiesik a túlsúlya miatt.

Minek teszel fel kérdést, ha nem bírod a kritikát?

2012. aug. 28. 21:32
 30/60 A kérdező kommentje:
Én bírom a kritikát drága! Ha nem tűnt volna fel, végig elismertem, és fel is fogtam amit írtak :) De nem kell átesni a ló túloldalára, és kielemezni mennyivel nagyobb a combja mint a tiednek. De ha ettől jobban alszol, akkor egészségedre! Viszont azt még elmondanám, hogy inkább ilyen legyen, mint csonti... Na, neked jól esik? Nem hinném. Inkább menj aludni a tökéletes, fitt családoddal, és ne nekem irkálj. Jóccakát.
2012. aug. 28. 21:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!