Ezt láttátok ma? Szörnyű ami ezzel a 2 éves kínai kislánnyal történt.
2011. okt. 17. 18:15
31/35 anonim válasza:
Tegnapi 22:24-es válaszolónak: nem bírom megnézni a linket amit küldtél. Errort ír.
Egyébként pont arra gondoltam, azért nem segítettek a kislányon, mert így is sokan vannak már, így akkor meg minek is segítsen a SAJÁT fajtája. Fú, de mocskok ezek a népek! Undorító!
32/35 anonim válasza:
Akkor a böngésződdel van gond, nálam tökéletes. De meghalt a kislány, és szerintem jobb is így neki. Sajnálom nagyon. Azon elmélkedtem, hogy a gyermeken 2 autó ment át, 19 ember ment el. A takarítónő húzta félre, és csak mp múlva jött az anyuka. Szóval én azt gondolom, ez nem direkt volt. Ez nagyon sok idő, egy 2 éves gyermeknél. Főleg boltban. Normális ember, ennyi idős gyereket, főút mellett, nem hagy figyelem nélkül.
33/35 anonim válasza:
Most már meg tudtam nézni. Valóban a böngészővel volt gond, most kiürítettem, mert már sok volt benne...
Szóval ami történt, nincs rá szó, és jobb annak a kislánynak, ha nem éli túl, mert ha belegondol az ember, Ő már sosem lett volna ép :((( Az anyját meg jól el kellene "agyabugyálni", a hü...e állat! :(((
34/35 anonim válasza:
Tegnap meghalt kicsi szegénye.
35/35 anonim válasza:
Szegény, sajnálom, hogy így kellett eltávoznia... Reménykedem benne, hogy ott fenn már boldog! :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!