Egy 2 éves kislánnyal mit és milyen játékkal szoktatok játszani?
Nálunk most a gyurmázás és a nyomdázás a sláger. Ezeket muszáj együtt csinálni, ha nem akarok szőnyeget cserélni és falat festeni a közeljövőben:)
A másik kedvenc a mondókázás. Még csak szavakat mond, ill. max két szót rak össze, így én mondom a szöveget, Ő meg mutogatja. Mivel már nem kell nekem is mutatnom, ez házimunka közben is megy, és jól leköti.
Gyurma nálunk is nagy sláger.
Rajzolunk, együt is meg külön is.
Olvasunk rengeteg könyvünk van, vagy egyedül olvas a lányom vagy én olvasok neki.
Énekeket tanulunk.
Nagyon szerti még alányom a Duplo-t, azzal is egész sokáig elvan.
Ha jó az idő akkor sétálunk, hintázunk, vagy csak szaladgálunk az udvaron.
Mostanában kezdte el érdekelni a labdásáz is.
Plüss állatokkal is szoktunk szerepjátékozni, kitaláunk történeteket.
Néha, csak egyszerűen sütünk-főzünk eyütt, vagy segít nekem a házimunkában -így hogy nem minden nap hívom hoyg segítsen érdekesnek találja.
Időnként elmegyünk vásárolni, vagy egyszerűen csak nézelődni és sétálni.
Játszótérre általában apával megy, mert én borzasztóan utálok oda járni. MOstanában apával megy bringázni is, mert én babát vérok és nem bicajozok.
Nyomdánk is van, de azt nem szereti annyira, csak a időnként rájön.
Szeret homokozni is, csak az a baj hogy amikor megunja akkor dobálni kezdi.
Néha nézünk mesét is, van egy pár kedvenc: pl: Csingling, Rajzolj egy képet Loui, ToyStory 3, Rupert mackó, és az abszolút kedvenc: Bogyó és Babóca mind könyvben mind mesében.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!