Ezt láttátok ma? Szörnyű ami ezzel a 2 éves kínai kislánnyal történt.
2011. okt. 17. 18:15
11/35 anonim válasza:
Elképesztő.
Jó nagy marha vagyok hogy megnéztem,mert a szivem összeszorult, és bekeményedett a hasam 27 hetes terhesen 2,5 éves kislányom meg a szobájában.
Szerintem ilyen normál körülmények közt nem forduklhat elő pl hazánkban.
13/35 anonim válasza:
Milyen népek ezek,milyen szégyenletes emberek ???
Ez kiverte nálam is a biztosítékot!!!
DE hiszen szinte teljesen élettelen már a drága kicsi,össze-vissza törött,sérült mindene,ez borzasztó!
14/35 anonim válasza:
:-((( Meg se kellett volna néznem! Rögtön az jutott eszembe, hogy csak az én kislányommal ne történjen ilyesmi, igaz, még csak 3 hónapos, de akkor is.. Tényleg az állatok különbek, mint ezek az "emberek".. Rögtön rámjött a sírás, jó éjszakánk lesz... :-(
15/35 anonim válasza:
Na ezért nem néztem én meg,nem akarok egész este lelki beteg lenni!!! 18:28as és 40es voltam.
17/35 anonim válasza:
Fú, ez elég szörnyű. Hogy lehetnek bizonyos emberek ennyire gonoszak és nemtörődöm személyek? :@ Nagyon mérges vagyok rájuk. A videót már meg sem nézem, nekem már ez elég volt... Nagyon remélem, meggyógyul a kislány!
18/35 anonim válasza:
Én teljesen lemerevedtem....nem találok szavakat....megyek és megpuszilgatom az alvó kisfiam.
19/35 anonim válasza:
Én csak olvastam, de nem mertem megnézni! A kommentjeiteket olvasva szerencsére nem néztem meg! Már olvasni is elég volt. :(
20/35 anonim válasza:
Elkezdtem nézni, hát ez felfoghatatlan iszonyatos, borzasztó, nem kellett volna föltenned ide az anyukáknak, kismamáknak!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!