Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ezt láttátok ma? Szörnyű ami...

Ezt láttátok ma? Szörnyű ami ezzel a 2 éves kínai kislánnyal történt.

Figyelt kérdés

Nem térek magamhoz mióta olvastam és megnéztem a videót.

[link]

2011. okt. 17. 18:15
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
ez borzaszto remelem eletben marad ez a draga kislany :(
2011. okt. 17. 18:26
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
Én a videót nem néztem meg,nem bírom mivel az én kislányom is 2éves. De szerintem ez valami vicc,mert ilyen NINCS! Hogy senki nem segít a gyereknek,számomra elképzelhetetlen.
2011. okt. 17. 18:27
 3/35 anonim ***** válasza:
Drága szép Istenem ez szörnyű.Esküszöm teljesen sokkba vagyok.Úristen...
2011. okt. 17. 18:28
 4/35 anonim ***** válasza:
18:27 akkor nézd meg a videót és meglátod!
2011. okt. 17. 18:28
 5/35 A kérdező kommentje:
Hogy lehetnek az emberek ennyire közönyösek egy gyerekkel.Istenem nincsenek most szavak arra amit érzek.Komolyan mondom az állatok különbök néhányunknál.Az ÖSSZES arra járót beb*sznám a börtönbe de előtte áthajtanék rajtuk egy IFA-val majd szépen visszatolatnák.Ha fiú lett volna akkor másképp álltak volna talán hozzá?
2011. okt. 17. 18:31
 6/35 anonim válasza:
Édes istenem!miokor néztem a felvételt néztem és láttam,hogy az égvilágon senki sem akar segíteni iszonyatos dühöt és csalódottságot éreztem.
2011. okt. 17. 18:33
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
nem hiszem el hogy ez nem megrendezett. én már a kutyánál se értem meg, ha valaki szemrebbenés nélkül továbbmegy. de hogy embernél... kíváncsi vagyok hogy ez náluk is törvény által büntetendő-e, mert nálunk igen.
2011. okt. 17. 18:36
 8/35 anonim ***** válasza:

Úristen, ez borzalmas! Hitetlenek az emberek, szörnyű volt nézni ahogy vergődik a kislány! Na de az anyuka sem figyelt a gyermekére! Az én lányom 19 hónapos, ha elmegyünk vásárolni percenként, hogy hol van és megyek utána, vagy fogom a kezét és mellettem van! De olyan nincs, hogy percekig nem tudom, hogy hol a gyerek!

Nagyon-nagyon remélem, hogy meggyógyul a kislány!

2011. okt. 17. 18:38
 9/35 anonim ***** válasza:
100%

Te jó isten! A szívem szakad meg, mit élhetett át. Borzasztó,hogy milyen nem törődöm emberek vannak.

De kérdezem, hol volt az anya, akinek nem tünt fel,hogy nincs mellette a lánya????Nem ítélkezni akarok, de nem fél percről beszélünk.

2011. okt. 17. 18:39
 10/35 anonim ***** válasza:
100%

Arra gondoltam hogy lehet az hogy rögtön az első ember nem segített a gyereknek,hogy többen elmentek mellette,hogy a vezető másodszor is áthajtott rajta?!

Erre mondtam hogy "ilyen nincs". Egy kutyát sem hagy így ott az ember!

2011. okt. 17. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!