Ezt láttátok ma? Szörnyű ami ezzel a 2 éves kínai kislánnyal történt.
Szerintem nem volt hiba feltenni. Hogy miért? Mert nem csak a jó létezik ebben a világban, nem kell a rossz dolgok elől elbújni, hanem ebből tanul az ember pl. Te biztosan nem hagynád a Gyermeked 1 percre sem magára, amikor pl. bevásárolsz, vagy ha már kiléptél az utcára, mert onnantól nem vagyunk biztonságban! A rossz dolgokból is tanul az ember, nem csak a "rózsaszínt" kell látni. Bárcsak az lehetne mindig! Az ember mindig tanul valamiből...hát Lulu esetében viszont az a tanulság, hogy a gyerekünket NE hagyjuk egyedül sosem!!! Mert bizony SAJNOS óvatlan pillanat, és megtörténhet velünk is BÁRMI! Soha nem tudhatni, mit hoz a holnap. :(
Minden jót Nektek!
ÚRISTEN! Ez baromi sokkoló!!! Hogy történhet ilyen?
Nem térek magamhoz...
Ez borzalmas, és az utána lévő képek a kislányról, a kórházban. Az én kislányom 3,5 éves, de sírtam a videón. Sajnos a kislánynak, egy porcikája, sem maradt épp. Az orvosok azt mondták, ha össze is forrnak, 100%-os agy károsult lesz. Lehet hogy megköveztek, de én azt mondom, inkább ne élje túl. Szerencsétlen, szenvedett eleget ott. Mire helyre jönne, a rengeteg szenvedésbe, úgy se lesz már ember. És egész életében szenvedhet. Hozzá teszem, sajnos azért nem figyelt senki rá, mert ott a cserbenhagyás nem büntetendő, mert akkora a túlnépesedés.Ezt ők nyilatkozták.
Sajnálom nagyon, többet ilyet nem akarok látni, szörnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!