Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Parfümözöd a gyereked? Mit...

Parfümözöd a gyereked? Mit használtok?

Figyelt kérdés

Kislányom hat éves, nagyon szereti a különféle illatokat. Tudom, sokak szerint felesleges ilyen kisgyereket parfümözni, de mi szeretjük. Főleg a Star Nature kölniket szeretjük, olcsók, tartósak, és nagyon finom az illatuk.

Ki milyen parfümöt használ a gyerekére?

2011. szept. 9. 13:38
 71/100 A kérdező kommentje:
Egyébként a moderátor sok nagyon durva választ kitörölt a topic elejéről, így úgy tűnik, mintha magamba mérgelődnék. Semmi gond nincs az ellenvéleményekkel, ha azok kulturáltak, és jó szándékúak!
2011. szept. 14. 21:56
 72/100 A kérdező kommentje:
A nasikat meg azért nem kedvelem, mert az egész családom hízásra, és fogromlásra hajlamos, így nekünk fokozottan figyelnünk kell a táplálkozásra.Inkább gyümölcsöket nassolunk.
2011. szept. 14. 21:59
 73/100 anonim ***** válasza:
74%

Mickey egeres,és eperkésen már én is gondolkodtam.

Lányom imádná,már 2 évesen ő választja a ruháit és előnybe részísiti a szoknyákat.

Frizuráját is mindig meg kell csinálni. Pedig nem sminkelem magam,nem csinálom órákig a hajamat a tükör előtt,sőt nadrágokat hordok.:-))

Hetente egyszer -kétszer ráfujsz,nem lesz tőle semmi baja.

2011. szept. 15. 07:24
 74/100 anonim ***** válasza:
64%

Hát én végig olvastam és tetszettek az érvek ellenérvek a kérdező jó, frappáns válaszai. :)

Nekem nem is jutott eszembe, hogy a parfümözés rossz lehet, nekem még pici babám van, de ha majd kér biztos fog kapni gyerek parfümöt. Én már vettem ajándékba is más kislánynak.

Jelenleg nem parfümözöm magam mert nem akarom, hogy őt zavarja szopi közben az illata.

Ha már szóba jött megkóstolhatja majd az édességeket is, de mi itthon soha nem chipszezünk, máshol sem eszünk belőle ezért, ha ezt látja lehet nem kell tőle tiltani, persze itt is fontos a mérték.

2011. szept. 15. 09:48
 75/100 anonim ***** válasza:
30%
Hát te beteg vagy!!! A kutyátoknak nem veszel arcvízet, a macskátoknak meg szájvízet??? Egy 6 éves gyereknek semmi szüksége ilyesmikre! Hol voltál biosz órákon, te nagyon okos?! Az izzadság mirigyek (amik miatt a parfümöt használjuk) csak 14-15 évesen, tini korban kezdenek el működni!!! Addig nem "szaglik" egy gyerek, vagy ha a tied mégis büdi, inkább javaslom a szappant, és a vízet!
2011. szept. 15. 11:33
 76/100 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem ha a ruhájára teszed, akkor nincs semmi káros hatása, de én sem szoktatnám rá. Amúgy a napokban lakkoztam a lábamat és a 2 éves lányom is ki akarta lakkoztatni az övét. Tettem egy pöttyöt a kislábujjára (fáradtrózsaszín lakk, nem vörös). Nem látok ebben sem semmi devianciát, de erre sem fogom rászoktatni. Egy gyerek az legyen gyerek. Nekem az se tetszik, mikor a felnőtt ruhák kicsinyített másában járatnak egy kisgyereket meg ridikült nyomnak a kezébe. Egy gyerek az legyen gyerek, ne kis felnőtt.
2011. szept. 15. 11:35
 77/100 anonim ***** válasza:
49%

11.33 Bagoly mondja a verébnek! Azok közé tartozol, aki csak provokálni jön ide. Inkább nem szólok semmit, ezer sebből vérzik a hozzászólásod!

A másik meg, hogy le kéne már szállni arról, hogy aki pár csepp gyereknek való parfümöt használ, annak később elzüllik a lánya! Hát kikérem magamnak!

Nem attól lesz valaki tiniprosti, mert az anyukája csinos ruhákkal, és némi luxus kozmetikummal kedveskedik neki, hanem mert nem kap otthon elég szeretetet, és figyelmet!

2011. szept. 15. 11:47
 78/100 anonim ***** válasza:
Mindenkinek a saját dolga, hogy mit csinál a gyerekével (természetesesn amíg nem ütközik törvénybe!)Ha te parfümözni akarod a lányod, hát tegyed! De mindig gondolj arra, hogy vajon őt ezért érhetik-e negatív hatások a társaitól, vagy az óvónénitől? Mert ha esetleg emiatt kikezdik az oviban / suliban, akkor ez a kislányban mély sebeket okozhat. Emlékszem nálunk hogy kicsúfolták azt a kislányt az iskolába, akinek az anyukája csíkokat festett a hajába, meg kilakkozta a körmét. Szóval szerintem inkább erről az oldalról kéne körbejárni ezt a témát.
2011. szept. 15. 11:57
 79/100 anonim ***** válasza:
100%
gondolom, ha csúfolnák érte, nem kérné a gyerek
2011. szept. 15. 12:07
 80/100 anonim ***** válasza:
80%

"Megtagadni nem fogom tőle, mert ez csak akkor lenne hiteles, ha mi sem használnánk parfümöt. "

Ez ne haragudj de butaság.......ennyi erővel ne tegyél semmit ami felnőttnek való, gyereknek nem, mert nem leszel hiteles. Egy gyereknek nem azt kell megtanítani hogy mindent csinálhatsz ami anya-apa, hanem azt, hogy valamit csinálhat a gyerkőc is, valamit meg a felnőtteknek találtak ki. Ha én befújom magam, megmondom a gyerkőcnek hogy majd ha nagyobb lesz, ő is teheti. De mivel nem borotválkozik még a fiad, a férjed sem, különben nem lenne hiteles ha tiltaná a gyereknek a borotválkozást? Jajj nem értem...

2011. szept. 15. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!