Milyen mosószert használtok ekcemás bőrre?
Az Ariel a legrosszabb ilyen szempontbol, nagyon sok mindekitol hallottam, hogy durva kiutest, allergiat okoz.
En a Dm-es sensitive babas mososzert hasznalom, magunknak a Persil sensitivet, mert ugye az agynemunk, ruhaink erintkeznek a baba borevel, es egyszer pont az Arielt hasznaltam, nagyon csunya lett a bore tole. Illetve, oblitot nem hasznalok, plusz vegyszer, csak olaj a tuzre.
De, amit az elso irt, eloszor hallok olyanrol, lehet kiprobalom, hatha jo.
Én Dreft baby-t használok mindannyiunknak, öblítőt nem. Nekünk ez jött be.
Mi is gondolkodunk a férjemmel a mosódión, sok jót hallottunk róla.
mosódió. de nem csak a mosószert érdemes leváltani, az öblítő ugyanúgy okozhat bőrirritációt. mi öblítő helyett almaecetet használunk pár csepp illóolajjal, mint pl. levendula, teafa (ezek jók ekcémára). a ruháink puhák és illatosak.
a makacsabb foltokat, amiket nem hoz ki a mosódió, marhaepeszappannal lehet folttisztítani. a makacs foltos fehér ruhákra pedig én a bambino mio textilpelenkákra való mosószerét használom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!