Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Parfümözöd a gyereked? Mit...

Parfümözöd a gyereked? Mit használtok?

Figyelt kérdés

Kislányom hat éves, nagyon szereti a különféle illatokat. Tudom, sokak szerint felesleges ilyen kisgyereket parfümözni, de mi szeretjük. Főleg a Star Nature kölniket szeretjük, olcsók, tartósak, és nagyon finom az illatuk.

Ki milyen parfümöt használ a gyerekére?

2011. szept. 9. 13:38
 41/100 A kérdező kommentje:
Egyetértek! Örülök, hogy végre normálisabb mederben folyik a társalgás, és üdvözölhetek hasonló ízlésűeket is. :)
2011. szept. 10. 14:17
 42/100 A kérdező kommentje:

"De pár év múlva ki sem fog lépni a lakásból parfüm és smink nélkül, kivasalt hajjal, fél tubus hajlakkal, festett körömmel, stb, és nem érti majd, hogy a suliban miért szólnak be? Az osztálytársai be fognak ájulni...

Szerintem ezért szóltak be az előttem írók. Mert hülyeséget csinálsz szerintünk. Biztos nem fognak a gyerekeink /sem/ barátkozni...

A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:1"

Volt egy ilyen hozzászólás, kicsit megkésve reagálok. Na ez az élő példája, mikor valaki meredeken ítélkezik, és általánosít, lealáz, holott nem is ismer.

Sajnálhatod, hogy a gyerekeink "nem fognak barátkozni", mert tőlük csak jót tanulhatna a gyereked! A tizenkét éves lányom nemrég tett le angol alapfokút, színjeles, nagyon népszerű az osztályban, emellett nem járt varrott hajjal, műkörmökkel, maximum időnként pár csepp gyerekparfümöt használ. A hat évesem meg egy tünemény, nagyon sok barátnője van, egy csupa szív, életvidám kislány.

Mondd, te így osztályozod az embereket? Végigszaglászod a gyerekeket a játszótéren, és akin gyanús pacsuliszagot érzel, attól elrángatod a gyerekedet, azzal a felkiáltással, hogy biztos k.-nak nevelik? Mi ez, ha nem beszűkülés?

Másrészről én sem örülnék neki, ha a lányaim sivár lelkületű, irigy, rosszindulatú anyák gyerekeivel barátkoznának, mert legtöbbször a gyerekek átveszik a szülők agresszióját. Persze a gyerek nem tehet a szüleiről, ezért kár őt büntetni - de mindenesetre érdemes elgondolkoznod magadon, és a kijelentéseden.:)

2011. szept. 10. 14:30
 43/100 anonim ***** válasza:
100%

"Attól függ milyen smink van rajta."-ezen akkorát röhögtem:D

Na de...én is meg szoktam engedni h a parfümömből fújjon magára ha szeretne,hiszen kis mininő.Persze csakis a ruhájára engedem,és nem rituáléként mindig fújkálom,csak ha épp szeretné,megengedem.Nyáron kérte h lakkozzam ki a körmét mert nekem is van.Kilakkoztam,persze,a kezén is,pirossal is:).Nem ez ferdíti el.De inkább ez mint h öldöklős játékot játsszon v ki tudja milyen borzalmakat bírnak leutánozni az oviból.Nem tetoválás,lemosható egy mozdulattal.Szerintem nincs ebben semmi.Nyilván a smink pl durva,de ezek abszolút beleférnek.

2011. szept. 11. 21:23
 44/100 anonim ***** válasza:
88%
Parfümözöd a gyereked? Itt a baj. Ha ugy tetted volna fel a kérdést hogy Engeded a gyerekednek hogy parfümöt használjon,vagy valami ilyesmi,az már nem ugy jött volna le hogy a te kedvedért raksz a gyerekre parfümöt. Igy azt sugallja a kérdés hogy nem is a gyermek hanem a szülő leli örömét a parfümözésben.
2011. szept. 12. 09:07
 45/100 A kérdező kommentje:

Semmi gond nincs a kérdésemmel - csak hát vannak lélektelen emberek, akik a legártatlanabb kérdést is kiforgatják.

A kislányomnak természetes illata is nagyon kellemes, attól, hogy időnként pár csepp GYEREKEKNEK VALÓ kölnit teszek rá, az csak azért van, hogy szórakozzunk, jól érezzük magunkat. Nincs komoly funkciója, mint a dezodornak, izzadásgátlónak, nem is létszükséglet - egyszerűen csak azért használják az emberek, mert kellemes közérzetet biztosít.

Kérek minden unatkozó, beszűkült, agresszív anyukát - próbáljon meg inkább kismama klubba járni, találkozgatni emberekkel, társaságba integrálódni - így oldódna a feszültség, és kissé megnyugodnának. Őszintén szánalmas, hogy valakinek az jelent lelki boldogságot, hogy másokba belegázol! Legalább a kislányomat ne bántsák!

Boldog mama, boldog baba, forduljatok inkább szeretettel, toleranciával másokhoz, akár életben, akár a fórumokon, és sokkal jobban fogjátok érezni magatokat! Így a gyerekeiteknek is jobb lesz! Ha nem megy, kérjétek pszichológus segítségét, létezik baba-mama terápia is. Ezt tényleg őszinte jóindulattal mondom.

Egy ellenvéleményt meg lehet szeretettel, tapintatosan, és jóindulattal is közölni!

Több szeretetet a szívetekbe!

2011. szept. 12. 11:25
 46/100 A kérdező kommentje:

21:23

Teljesen igazad van!

"Nem ez ferdíti el.De inkább ez mint h öldöklős játékot játsszon v ki tudja milyen borzalmakat bírnak leutánozni az oviból."

2011. szept. 12. 11:27
 47/100 anonim ***** válasza:
55%

Úristen, mi volt itt! Komolyan, már elfog a rettegés, hogy a lányom biztosan lezüllik, utcasarkon végzi, mert bevallom, én is parfümözöm, pedig csak öt éves, mértékkel persze.

Nem értem, akit nem érint a téma, miért ír ide, pláne ilyen abnormális stílusban!

Azt sem tudjátok, miről van szó, látatlanban fröcsögtök.

Itt egy link, ilyen erkölcstelenek a gyerekparfümök:

[link]

Nekünk Eperkés van, nagyon finom az illata, bizony, én is használom időnként.

2011. szept. 12. 11:54
 48/100 anonim ***** válasza:
76%

Szó volt a Star Nature - ról, szerintem a topicnyitó erre gondolt, hát, ezek is isteniek! Most fogunk venni vattacukor illatút.

[link]

2011. szept. 12. 11:59
 49/100 A kérdező kommentje:

Látom, működik a moderáció - éljen!:))))))

Kedves utolsó válaszadó, igen, a Star Nature -t használjuk, van egy vaníliás, és egy kókuszos, amit hárman használunk. Én, a nagyobb, és a kisebbik lányom. Elég belőle egy csepp is, mert arra tényleg vigyázni kell, hogy mást ne zavarjon.

2011. szept. 12. 12:15
 50/100 anonim ***** válasza:
100%

21:23 vagyok.

Ha nem neten rendelem,hol lehet kapni a Star Nature-t?Nagyobb bevásárlóközpontokban,dm?Mennyibe kerül?

2011. szept. 12. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!