Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Parfümözöd a gyereked? Mit...

Parfümözöd a gyereked? Mit használtok?

Figyelt kérdés

Kislányom hat éves, nagyon szereti a különféle illatokat. Tudom, sokak szerint felesleges ilyen kisgyereket parfümözni, de mi szeretjük. Főleg a Star Nature kölniket szeretjük, olcsók, tartósak, és nagyon finom az illatuk.

Ki milyen parfümöt használ a gyerekére?

2011. szept. 9. 13:38
 51/100 anonim ***** válasza:
54%
11:59-es vagyok. A Douglass üzletekben lehet kapni, de itt drágább, úgy 1000 1500 Ft. Viszont 1 Euro boltokban akár már 600 Ft-ért is kapsz 100 millist. Úgy tudom, magyar cég, ezért olcsó. Nem is igazán parfüm, inkább kölni, nem tolakodó az illata. Lehet piacokon is kapni. Egy olyan igazi anya-lánya parfüm, akár felnőtt is használhatja, ha szereti az édes illatokat.
2011. szept. 12. 12:33
 52/100 anonim ***** válasza:
61%
Köszönöm.:)Holnap veszek is egy kókusz illatút.Tegnap óta az orrmba vágyik:)A leányzóm is díjazni fogja.
2011. szept. 12. 12:39
 53/100 A kérdező kommentje:
Az 1 Euro boltot én is ajánlom, fele annyiba kerül - és szerintem tényleg jó illatú szinte mindegyik Star Nature - persze semmi üzleti érdekem nem fűződik hozzá, de szerintem megéri. A kókuszossal mi is szemezünk. Van, mikor bemegyünk a lányokkal a boltba, és szagolgatunk, szerintem ez jó játék is egyben.
2011. szept. 12. 12:59
 54/100 A kérdező kommentje:
Helyesbítek - a vattacukrossal szemezünk, kókuszosunk az van. A vattacukros majdnem olyan jó, mint a Pink Sugar - csak valamivel enyhébb (és jóval olcsóbb)
2011. szept. 12. 13:01
 55/100 anonim ***** válasza:
100%

09-09 14:24 vagyok.

A fősulin egy csoporttáramnak vattacukros parfümje volt. Egyszer-kétszer elmegy, de hosszú távon kissé már émelyítő volt. De lehet, h túl sokat fújt magára. Én azt az illatot parfümnek nem szeretem, pedig imádom a vattacukrot. A többit nem ismerem.

De néha pár cseppben nem látok semmi kivetnivalót! Ha nem viszik túlzásba!

2011. szept. 12. 22:08
 56/100 A kérdező kommentje:
Szerintem Pink Sugarat használt, az nagyon tömény vattacukor illat. Én nagyon szeretem, van is ilyen parfümöm - de csak magamra használom, mert nagyon erős - de egy fújás elég belőle. A vattacukor illat eléggé megosztja az embereket, ezért is kell vele vigyázni, nyári melegben nem célszerű, mert émelyít. Minden parfümmel vigyázni kell az adagolással, mert a túl erős illat tolakodó, visszatetsző, talán ezért is él annyi sztereotípia a parfümökkel szemben. Kevesebb több.:)
2011. szept. 14. 12:38
 57/100 anonim ***** válasza:
Könyörgöm ilyen egy eurós üzletekben ne vegyetek parfümöt még magatoknak sem!...akkor inkább a DM,ott láttam elég cuki gyerekparfümöket!
2011. szept. 14. 12:51
 58/100 A kérdező kommentje:
Azt én is észrevettem, hogy az olcsóbb helyeken, 1 Eurós, és ázsiai üzletekben vannak elég orrfacsaró, kétes minőségű illatosítók (parfüm utánzatok). Az 1 Euro-s üzletben csak Star Nature-t vettem, mert itt kevesebbe kerül, mint a Dougless-ban, ott 1500, itt ugyanaz originált csomagolásban 600 Ft. Ki lehet fogni jó dolgokat is, árulnak márkás termékeket is olcsóbban, de tényleg vigyázni kell.:)
2011. szept. 14. 13:06
 59/100 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit javítok a félreértésen:

A Star Nature NEM kisgyerekeknek, hanem fiataloknak, tiniknek való.

Gyerekkölnit is lehet kapni, de általában játékboltokban. A nagyobbaknak való parfümökben olyan anyag is lehet amire egy érzékenyebb ovis kicsgyerek bőre ekcémát is okozhat ha nagy lesz.

Kicsi még az ilyenhez.....a játékboltokban kapható lánykakölnik teljesen jók, de a Star Nature az a kategória, mintha Miss Sporty rúzst adnál neki játéksmink helyett....

2011. szept. 14. 14:14
 60/100 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok, és nem ítélem el a kislány lányos nevelését, bár fiam van, de ha lányom lenne, vennék neki gyerekkölnit én is. De a Star Nature-t még nem, az nem gyerekeknek való, pedig sokszor kihangsúlyoztad hogy az, de sajnos nem, a Star Nature illatra talán gyerekesnek tűnhet, de nem annak szánták.

Kislányoknak valót lehet kapni játékboltokban illetve egyes parfümériákban, drogériákban, pl DM, a baba-és kisgyerek részlegen. Micimackós, Eperkés, stb. EZEK a GYEREK kölnik.

(és tényleg csak segítőkészségből írtam, mert látom volt kis félreértés a parfümmárkákat illetően...)

2011. szept. 14. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!