Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megérdemelte az a kislány...

Megérdemelte az a kislány ,hogy egy felnőtt neki álljon ? Közterületi játszó téren kötelezhető valakit ,hogy csukja be az ajtót ?

Figyelt kérdés

Az egyik totyogó babás anyuka nekiált a játszón egy 6 éves kislánynak és megsírtta ,megfélemlítette a gyermeket, az anyukájának is neki esett.

A kislány meg pár gyerek kijárt a csaphoz és töltötte a vödrét vízzel, hogy homokozon .Kislány szépen játszott nem bántotta a hölgy totyogó babáját ,szépen viselkedett .De ezt a nőt nagyon zavarta ,hogy saját gyereke folyton kifutkosott a kapun ,és fennhangon kiabálta ,hogya a kur v@ kaput nem lehetne becsukni, és neki esett ennek a kislánynak .Ő volt aki nem bírt a gyerekével folyton elfutott tőle ,a többi gyerek szépen játszott homoztak !

Én is rohangáltam kisfiam után mikor pici volt folyton futott ki a kapun mégsem álltam bele senkibe főleg nem egy gyerekbe .Sok játszótér van a közelben elvihettevolna máshova.

2023. júl. 20. 11:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/89 anonim ***** válasza:
0%
80-as,Igaz, anyukának kellene,de sajnos nem sikerült,mint látható. De nem az én hatásköröm. Ha valami nem szimpi a gyereked viselkedésében megnevelhetem helyetted, üvölthetek vele akkor ezek szerint? Na,ez tök korrekt akkor tőled,oké. Nálunk mindig ugyanazok csinálják a marhaságot a játszótéren itt,de akkor már nevelhetném őket és üvölthetnék ahogy kiérünk. Hogy jövök én ehhez?:D Szerintem az 5 gyerek anyja fel is rúgna engem, tegyük hozzá jogosan. 77# voltam.
2023. júl. 21. 17:02
 82/89 anonim ***** válasza:
17%
81es igazad van, akkor hagyd mosolyogva hogy az az 5 gyerek veszélybe sodorja a tied. Mert max csinálsz másikat ha meghal miattuk, nagy dolog. Igaz?
2023. júl. 21. 17:38
 83/89 anonim ***** válasza:
0%
82# Ha életveszélybe sodorja nem hagyom mosolyogva,viszont nem a kisgyereken verem le,hanem a szülőn. Szerintem ez egyértelmű. Nem késsel rohangálnak a gyerekem között,nem dobálják,nem kergetik ki az autó elé meg stb.,ezeknél más a helyzet egyértelmű! Te hol olvastál ilyet,kérlek másold már be,hogy itt bárki is életveszélybe került? Mi a kutyafüle veszély,hogy egy elkerített játszótérből kisétál a PARKBA a gyerek,ahol se autó,se biciklis,se semmi nincs és nekem utána kell sétálnom? Nálunk a legtöbb játszótérnél nincs kerítés! A gyerekkori játszótereimen se volt,még életben vagyok/vagyunk. Marha nagy életveszély,hogy figyelned kell egy totyogós gyerekre,hogy merre kolbászol. Pont ma néztem a játszótéren,park,középen egy nagyobbaknak való,elkerítve pedig egy kisebbeknek zárható ajtóval,ami csak egy oldalról nyitható. Odakint kis totyogós gyerekek rohangáltak a nagyobbaknak való játszótér és a park közötti részen és tudod mi történt? A szülők figyelték a gyerekeiket míg azok vígan szaladgáltak a parkba mindenfelé. Húha,mind életveszélyben voltak. :D Itt a legnagyobb problémája az volt anyukának,hogy fel kellett állni és lusta volt újra és újra és újra a gyereke után menni,ennyi. Akinek ez nem teher és probléma az nem fog ezen üvöltözni. Biztosan fáradt volt,otthon nem oké valami és valakin muszáj volt ezt leverni.
2023. júl. 21. 20:39
 84/89 A kérdező kommentje:
Idióták ! Nem volt veszélyben a játszótér előtt egy park volt ahol voltak kint még játékok mászókák .Ha ki is futott a gyerek akkor sem lesz volna veszélyben ezért is van folyton nyitva .
2023. júl. 21. 20:43
 85/89 anonim ***** válasza:
31%

#84!

Idióta vagy te kisanyám!

Majd ha egy másik játszótérre mentek ahol mondjuk út van mellette remélem ott is nyugodt szívvel hagyod hogy kirohangáljon mert úgyis az van neki megszokva...barom...

2023. júl. 21. 21:01
 86/89 anonim ***** válasza:
85# De itt ez nem releváns, mert itt nincs úttest!
2023. júl. 21. 21:12
 87/89 anonim ***** válasza:
0%
Tudjuk egy bicajos se sororhatja el,, meg el se tud kószálni, vagy el se vihetik, mert ez egy szuper biztos park! A kerítést csak azért építették mert elkellett költeni az uniós pénzt. A zsebük meg már tele volt......
2023. júl. 22. 11:10
 88/89 anonim ***** válasza:
100%

Az igazság az, hogy egy másfél éves gyereket akár a másik (nagyobb) gyerek is elsodorhat, felboríthat úgy hogy komolyabb baja eshessen. Ahogy egyedül zárt térben sem lehet kint a szabadba, mert pillanatok alatt megehet kavicsot vagy bármit amit a földön talál, érheti baleset. Oda kell figyelni a gyerekekre. Mondjuk ez minden korosztályra vonatkozik, mert ahogy nőnek úgy lesz egyre több fura ötletük ,ami sokszor életveszélyes.

Szóval alapvetően a játszótér sem biztonságos ha nem figyel a szülő.

A kapu nyilván azért van hogy nyissák és csukják.Ordibálni sem kell a gyerekekkel, normális hangnemben viszont meg lehet kérni a gyereket, akár meg is magyarázni miért.Akkor is ha nem a sajátunk.Ezért megsértődni nem kell, de ku...ni meg egyebeket nem kell. Az azért elég gáz.

2023. júl. 22. 11:19
 89/89 anonim ***** válasza:
23%

Iidóta az aki nem tanítja meg a gyerekének az alapvető vislekedési szabályokat kérdező. Bár tudjuk nálatok mucsaröcsöge alsó falva pusztán még autós sincs.

De tudjuk a te édes pici porontyod semmi rosszat nem tett, az a szemét kapu miért nem csukódott be magától igaz?

2023. júl. 22. 11:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!