Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megérdemelte az a kislány...

Megérdemelte az a kislány ,hogy egy felnőtt neki álljon ? Közterületi játszó téren kötelezhető valakit ,hogy csukja be az ajtót ?

Figyelt kérdés

Az egyik totyogó babás anyuka nekiált a játszón egy 6 éves kislánynak és megsírtta ,megfélemlítette a gyermeket, az anyukájának is neki esett.

A kislány meg pár gyerek kijárt a csaphoz és töltötte a vödrét vízzel, hogy homokozon .Kislány szépen játszott nem bántotta a hölgy totyogó babáját ,szépen viselkedett .De ezt a nőt nagyon zavarta ,hogy saját gyereke folyton kifutkosott a kapun ,és fennhangon kiabálta ,hogya a kur v@ kaput nem lehetne becsukni, és neki esett ennek a kislánynak .Ő volt aki nem bírt a gyerekével folyton elfutott tőle ,a többi gyerek szépen játszott homoztak !

Én is rohangáltam kisfiam után mikor pici volt folyton futott ki a kapun mégsem álltam bele senkibe főleg nem egy gyerekbe .Sok játszótér van a közelben elvihettevolna máshova.

2023. júl. 20. 11:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/89 anonim ***** válasza:
74%
délután többen voltunk a játszón, így több anyukával szóbakerült a téma ☺️
2023. júl. 20. 15:27
 62/89 anonim ***** válasza:
100%
Leírták jó páran, hogy az üvöltözés nem volt helyén való.
2023. júl. 20. 15:28
 63/89 anonim ***** válasza:
100%
62 mire jutottatok?
2023. júl. 20. 15:29
 64/89 anonim ***** válasza:
75%

Hogy y anyuka nem ordított a gyerekre és nem küldte őt a pcsába. Csupán rászólt hogy ne adjon az övének abból a nápolyiból és menjen üljön le valahova ne ott majszolja a homokozóban mert allergiás a mogyoróra a fia.

Semmi extra nem történt. Csak az anyukákkal azt beszélgettünk hogy kellene az önkormányzattól kérni egy kiírást h ne egyenek a játszón Nálunk valahogy minden 3. gyerek allergiás valamire 😩(kint vannak padok) és akkor nincs ilyen félreértés

2023. júl. 20. 15:38
 65/89 anonim ***** válasza:
73%
Szerencsére a városunkban értelmes szülők élnek akik megtanítják a gyerekeknek hogy be kell csukni ha csak 10 másodpercre is és el is magyarázzák hogy ez miért fontos és nem olyan felelőtlen szülők mint te kérdező!
2023. júl. 20. 16:00
 66/89 anonim ***** válasza:
78%

És a kislány anyukája hol meresztette a fenekét hogy csak akkor ért oda amikor a nő és a gyereke már messze járt? Nyitott kapunál én még a 6 évest is állandóan figyelném, a baj egy pillanat alatt megvan.

Arról meg nem anyuka tehet hogy a kislány neveletlen. Bár kérdező, nem tudom mit szólnál, ha a kislány miatt mondjuk a te gyereked ütötték volna el mert egy másodperc alatt kiszalad? Akkor is meglehet a baj ha ott állsz mellette.

2023. júl. 20. 16:01
 67/89 anonim ***** válasza:
68%

Kedves kérdező!

Tök mindegy melyik korosztálynak van a játszótér kialakítva.

Alap ☝️ hogy egy zárható teret ahol gyerekek vannak igen is zárjuk!

Bármelyik pillanatban jöhet egy kutya, ki rohanhat egy figyelmetlen gyerek mikor jön egy autó .. balesetveszélyes!

A másik anyuka kötve hiszem, hogy nem bírt a totyogóval, sokkal inkább nem akart felesleges hisztit és rohangálást. Ez teljesen érthető.

És igen.. jó lenne megtanítani a gyereknek,hogy nem barlangban lakik, nem a seggében van a keze, tessék becsukni a kaput.

2023. júl. 20. 16:12
 68/89 anonim ***** válasza:
72%

nem kötelezhetnek rá, hogy becsukd?

MAjd ha pont annyira figyelsz a gyerekedre, mint amikor a vizet hordta és nyitva hagyta (mert tuti, hogy a te lányod) és lelép, mert más nyitva hagyta, te fogsz legjobban őrjöngeni, miért nem csukták be.

2023. júl. 20. 18:18
 69/89 anonim ***** válasza:
84%

Nem is értem ezt, hogy kizárta a fiadat. Milyen ajtó az, amit csak a játszótéren belülről lehet kinyitni?

Ha egyszer van ajtó, akkor zárni kellene, főleg ha valaki ezt külön szeretné. Valahogy nem hiszem, hogy elsőre üvöltött a nő. Lehet, már kérte tízszer, aztán mindenki tett rá, mert minek az.

Nálunk mondjuk megoldották ezt a gondot egy automatikusan záródó ajtóval.

2023. júl. 20. 20:39
 70/89 anonim ***** válasza:
13%
Milyen érdekes,hogy mindenki az ajtón akadt fenn csak,hogy csukni kell a kérdező savazása mellett. :D Ez egyértelmű,hogy csukni kell,de üvölteni nem korrekt. Egyedül én mertem kiemelni,hogy idegbeteg az anyuka,mert így reagálta le, és le lettem pontozva. Jaaa hogy ez a normális ,okéé:D A konklúzió ebből,hogy itt mindenki sajnos valószínű így viselkedik idegen helyen és otthon is. Szomorú,hogy erre halad a világ.
2023. júl. 20. 21:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!