Megérdemelte az a kislány ,hogy egy felnőtt neki álljon ? Közterületi játszó téren kötelezhető valakit ,hogy csukja be az ajtót ?
Az egyik totyogó babás anyuka nekiált a játszón egy 6 éves kislánynak és megsírtta ,megfélemlítette a gyermeket, az anyukájának is neki esett.
A kislány meg pár gyerek kijárt a csaphoz és töltötte a vödrét vízzel, hogy homokozon .Kislány szépen játszott nem bántotta a hölgy totyogó babáját ,szépen viselkedett .De ezt a nőt nagyon zavarta ,hogy saját gyereke folyton kifutkosott a kapun ,és fennhangon kiabálta ,hogya a kur v@ kaput nem lehetne becsukni, és neki esett ennek a kislánynak .Ő volt aki nem bírt a gyerekével folyton elfutott tőle ,a többi gyerek szépen játszott homoztak !
Én is rohangáltam kisfiam után mikor pici volt folyton futott ki a kapun mégsem álltam bele senkibe főleg nem egy gyerekbe .Sok játszótér van a közelben elvihettevolna máshova.
Hogy y anyuka nem ordított a gyerekre és nem küldte őt a pcsába. Csupán rászólt hogy ne adjon az övének abból a nápolyiból és menjen üljön le valahova ne ott majszolja a homokozóban mert allergiás a mogyoróra a fia.
Semmi extra nem történt. Csak az anyukákkal azt beszélgettünk hogy kellene az önkormányzattól kérni egy kiírást h ne egyenek a játszón Nálunk valahogy minden 3. gyerek allergiás valamire 😩(kint vannak padok) és akkor nincs ilyen félreértés
És a kislány anyukája hol meresztette a fenekét hogy csak akkor ért oda amikor a nő és a gyereke már messze járt? Nyitott kapunál én még a 6 évest is állandóan figyelném, a baj egy pillanat alatt megvan.
Arról meg nem anyuka tehet hogy a kislány neveletlen. Bár kérdező, nem tudom mit szólnál, ha a kislány miatt mondjuk a te gyereked ütötték volna el mert egy másodperc alatt kiszalad? Akkor is meglehet a baj ha ott állsz mellette.
Kedves kérdező!
Tök mindegy melyik korosztálynak van a játszótér kialakítva.
Alap ☝️ hogy egy zárható teret ahol gyerekek vannak igen is zárjuk!
Bármelyik pillanatban jöhet egy kutya, ki rohanhat egy figyelmetlen gyerek mikor jön egy autó .. balesetveszélyes!
A másik anyuka kötve hiszem, hogy nem bírt a totyogóval, sokkal inkább nem akart felesleges hisztit és rohangálást. Ez teljesen érthető.
És igen.. jó lenne megtanítani a gyereknek,hogy nem barlangban lakik, nem a seggében van a keze, tessék becsukni a kaput.
nem kötelezhetnek rá, hogy becsukd?
MAjd ha pont annyira figyelsz a gyerekedre, mint amikor a vizet hordta és nyitva hagyta (mert tuti, hogy a te lányod) és lelép, mert más nyitva hagyta, te fogsz legjobban őrjöngeni, miért nem csukták be.
Nem is értem ezt, hogy kizárta a fiadat. Milyen ajtó az, amit csak a játszótéren belülről lehet kinyitni?
Ha egyszer van ajtó, akkor zárni kellene, főleg ha valaki ezt külön szeretné. Valahogy nem hiszem, hogy elsőre üvöltött a nő. Lehet, már kérte tízszer, aztán mindenki tett rá, mert minek az.
Nálunk mondjuk megoldották ezt a gondot egy automatikusan záródó ajtóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!