Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megérdemelte az a kislány...

Megérdemelte az a kislány ,hogy egy felnőtt neki álljon ? Közterületi játszó téren kötelezhető valakit ,hogy csukja be az ajtót ?

Figyelt kérdés

Az egyik totyogó babás anyuka nekiált a játszón egy 6 éves kislánynak és megsírtta ,megfélemlítette a gyermeket, az anyukájának is neki esett.

A kislány meg pár gyerek kijárt a csaphoz és töltötte a vödrét vízzel, hogy homokozon .Kislány szépen játszott nem bántotta a hölgy totyogó babáját ,szépen viselkedett .De ezt a nőt nagyon zavarta ,hogy saját gyereke folyton kifutkosott a kapun ,és fennhangon kiabálta ,hogya a kur v@ kaput nem lehetne becsukni, és neki esett ennek a kislánynak .Ő volt aki nem bírt a gyerekével folyton elfutott tőle ,a többi gyerek szépen játszott homoztak !

Én is rohangáltam kisfiam után mikor pici volt folyton futott ki a kapun mégsem álltam bele senkibe főleg nem egy gyerekbe .Sok játszótér van a közelben elvihettevolna máshova.

2023. júl. 20. 11:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 anonim ***** válasza:
38%

Nálunk is van olyan játszó, ahol van nagyobb gyerekeknek játszó rész mellette egy másik ahol kisebb gyerekek könnyebben elérhető játékokkal tudnak játszani. Mindegyikbe van homokozó. Az én gyerekem 6 éves és bőven nyakig homokba fúrja magát minden áldott nap és én nagyon örülök neki, mert legalább gyerek.:D

Az, hogy rászól egy idegen gyerekre normális hangnemben, megkéri vagy valami az oké. De az hogy rondán beszélve lekiabálja az nem oké.

Amúgy lehet csak az agyára ment a meleg.Vagy remélte hogy szabadon engedheti a gyerekét és kicsit leteheti a popóját mert pocsék napjuk van.Minden esetre egy másfél éves gyereket nem igazán éri elvinni, én ilyenkor még nem hordtam az enyémet.

2023. júl. 20. 14:09
 42/89 A kérdező kommentje:
41 es Köszönöm érteles válaszod !
2023. júl. 20. 14:12
 43/89 A kérdező kommentje:
*Értelmes * telefonom mindig átírja .😊
2023. júl. 20. 14:14
 44/89 anonim ***** válasza:
71%
És te most komolyan itt várod a megerősítést, hogy igen, szemét anyuka rászólt a kislányra? Kit érdekel? Rajtad kívül senkit. Abszolút nem érdekelne. Én mindig becsukatom a lányommal az ajtót. És nálunk maximum a nagyon proli kölykök nem csukjak be. Azokra mondjuk senki nem mer raszolni. Semmi baja nem lesz a kislánynak, hogy elmondták neki csukja be a játszótér ajtaját. Az enyém ezt már kb. 2 évesen tudta.
2023. júl. 20. 14:31
 45/89 A kérdező kommentje:
Aki akar válaszol ,aki pedig nem az nem válaszol.Ha számomra hülye kérdéssel találkozok akkor nem válaszolok ! Azért van az oldal akinakar kérdez aki akar válaszol.Biztos van jobb dolgod is !
2023. júl. 20. 14:41
 46/89 anonim ***** válasza:
19%
Lehet én vagyok fordítva bekötve,de az én gyerekemre se ordítson egy ilyen idegbeteg állat...Kérje meg emberi normális hangon vagy szóljon nekem,mivel ha ott a gyerekem ÉN is ott vagyok,nem kell keresgélni. Majd én megnevelem a gyerekem,köszönöm. Én is látok sok kis neveletlen gyerkőcöt,de nem érzem azt,hogy nekem most akkor meg kellene a másét nevelnem,van neki anyja-apja,majd megteszi. Ha pedig nem akkor sem az én feladatom. HA csak tényleg ennyi történt,akkor az anyuka forduljon pszichológushoz. Nálunk is van kisebbeknek is játszótér,nyilván ment mindenfele a gyerekem,ez van,mentem utána,felfedezett stb. Tessék feltápászkodni anyucinak is,ez nem a wellness hétvége. Itt a legutóbb a hintához ment a lányom,erre egy kisfiú elkezdte lökdösni az üres hintát fel alá úgy,hogy majdnem arcon verte vele a gyerekünk,a drága szülők leheveredve egy padon kólázgatva a haverokkal röhögve. Még itt sem üvöltöztem senki gyerekével,mint egy nem normális. DE ha még is akartam volna akkor azt a szülővel teszem! A szülő legnagyobb hibás. Normális hangon reagáltam a szülőknek,ők pedig intézték. Nyilván ha máshogy reagáltak volna erre,akkor én is máshogy viszonyulok. Van egy-két frusztrált azért. Beleállni így egy gyerekbe... és ami még szomorúbb itt a sok hozzászóló is ezt tenné. Na ezért kell kerülni a játszóteret,megjelennek a frusztrált anyák. :(
2023. júl. 20. 14:50
 47/89 A kérdező kommentje:
Igen mert nem lehet tudni,hogy az a gyerek mit él át .Nem felnőtt ,lehet traumaként éli meg és szorongani fog.Ez q nő úgy hagyta el a játszó teret,hogy rákibált aztán el ment,a kislány anyja kiabált utánna erre még ő volt felháboeodva .Le írom még egyszer ez nem olyan játszótér ahol az ajtót zárni szokták szinte mindig nyitva van a kapu .
2023. júl. 20. 14:56
 48/89 anonim ***** válasza:
63%
Attól, hogy lusták vagytok csukni, attól még arra lett kitalálva. Ndm egymásra kell mutogatni, hogy Mancika sem csukja, hanem megtanulni helyesen használni.
2023. júl. 20. 14:59
 49/89 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem utolsó az a baj hogy Te elhiszed azt amit a kérdező leírt.

Többünk szetint viszont kicsit ferdít ezzel az anyuka üvöltött a gyerekkel dolgon.

Nem véletlen hogy utána már önmagukat is belefűzi a történetbe, de mivel még most sem ért vele egyet a többség abban hogy nem kellene zárni a kaput mert "nem szokták" meg amúgy is minek megy a játszóra ilyen kicsivel.

Szóval azért kíváncsi lennék a másik anyuka leírására is.

Tény hogy HA így történt akkor nem kellett volna kiabálni egy gyerekre. De az is hogy tiszteljük már meg egymást azzal hogy észleljük hogy ha valaki folyamatosan csukja a gyerekek után a kaput, akkor szólok a sajátomnak hogy ha kimegy akkor tegye ő is ezt

2023. júl. 20. 15:02
 50/89 anonim ***** válasza:
79%

#46nak szántam. Csak közben írtatok

Bocsi

2023. júl. 20. 15:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!