Megérdemelte az a kislány ,hogy egy felnőtt neki álljon ? Közterületi játszó téren kötelezhető valakit ,hogy csukja be az ajtót ?
Az egyik totyogó babás anyuka nekiált a játszón egy 6 éves kislánynak és megsírtta ,megfélemlítette a gyermeket, az anyukájának is neki esett.
A kislány meg pár gyerek kijárt a csaphoz és töltötte a vödrét vízzel, hogy homokozon .Kislány szépen játszott nem bántotta a hölgy totyogó babáját ,szépen viselkedett .De ezt a nőt nagyon zavarta ,hogy saját gyereke folyton kifutkosott a kapun ,és fennhangon kiabálta ,hogya a kur v@ kaput nem lehetne becsukni, és neki esett ennek a kislánynak .Ő volt aki nem bírt a gyerekével folyton elfutott tőle ,a többi gyerek szépen játszott homoztak !
Én is rohangáltam kisfiam után mikor pici volt folyton futott ki a kapun mégsem álltam bele senkibe főleg nem egy gyerekbe .Sok játszótér van a közelben elvihettevolna máshova.
Nálunk is van olyan játszó, ahol van nagyobb gyerekeknek játszó rész mellette egy másik ahol kisebb gyerekek könnyebben elérhető játékokkal tudnak játszani. Mindegyikbe van homokozó. Az én gyerekem 6 éves és bőven nyakig homokba fúrja magát minden áldott nap és én nagyon örülök neki, mert legalább gyerek.:D
Az, hogy rászól egy idegen gyerekre normális hangnemben, megkéri vagy valami az oké. De az hogy rondán beszélve lekiabálja az nem oké.
Amúgy lehet csak az agyára ment a meleg.Vagy remélte hogy szabadon engedheti a gyerekét és kicsit leteheti a popóját mert pocsék napjuk van.Minden esetre egy másfél éves gyereket nem igazán éri elvinni, én ilyenkor még nem hordtam az enyémet.
Szerintem utolsó az a baj hogy Te elhiszed azt amit a kérdező leírt.
Többünk szetint viszont kicsit ferdít ezzel az anyuka üvöltött a gyerekkel dolgon.
Nem véletlen hogy utána már önmagukat is belefűzi a történetbe, de mivel még most sem ért vele egyet a többség abban hogy nem kellene zárni a kaput mert "nem szokták" meg amúgy is minek megy a játszóra ilyen kicsivel.
Szóval azért kíváncsi lennék a másik anyuka leírására is.
Tény hogy HA így történt akkor nem kellett volna kiabálni egy gyerekre. De az is hogy tiszteljük már meg egymást azzal hogy észleljük hogy ha valaki folyamatosan csukja a gyerekek után a kaput, akkor szólok a sajátomnak hogy ha kimegy akkor tegye ő is ezt
#46nak szántam. Csak közben írtatok
Bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!