Megérdemelte az a kislány ,hogy egy felnőtt neki álljon ? Közterületi játszó téren kötelezhető valakit ,hogy csukja be az ajtót ?
Az egyik totyogó babás anyuka nekiált a játszón egy 6 éves kislánynak és megsírtta ,megfélemlítette a gyermeket, az anyukájának is neki esett.
A kislány meg pár gyerek kijárt a csaphoz és töltötte a vödrét vízzel, hogy homokozon .Kislány szépen játszott nem bántotta a hölgy totyogó babáját ,szépen viselkedett .De ezt a nőt nagyon zavarta ,hogy saját gyereke folyton kifutkosott a kapun ,és fennhangon kiabálta ,hogya a kur v@ kaput nem lehetne becsukni, és neki esett ennek a kislánynak .Ő volt aki nem bírt a gyerekével folyton elfutott tőle ,a többi gyerek szépen játszott homoztak !
Én is rohangáltam kisfiam után mikor pici volt folyton futott ki a kapun mégsem álltam bele senkibe főleg nem egy gyerekbe .Sok játszótér van a közelben elvihettevolna máshova.
Nem disznek van a kapu.be kell csukni ha ott van
Amugymeg minek kellett kiszaladgalni vizert?nem lett volna eleg egy vodor viz?ossze kell ganyolni,sarazni a homokozot feltetlen...
Miért ne szólhatna egy felnőtt a gyerekre? Természetesen normális hangnemben. Miért kéne az anyját keresgélni ez esetben?
Tojok rá h nem szokták becsukni! Szokják meg! Azért van ott a kapu
Van homokozó, tehát miért ne lenne egy totyogónak való a játszótér?
Gondolom nem a 13 éves tinik homokozgatnak ott nap hosszat
"Szerintem joga van kimmeni amikor akar ,és senki sem köteles becsukni nem kötelezhet senkit hogy csukja be"
. Végülis jogom van akkor hangosan beszélni egy gyerekkel is, nem? Ki kötelezhet arra, hogy halkan beszéljek vele, és ne káromkodjak?
Ja,nem birt a gyerekevel.
Megis mennyi idos volt az a totyogo?az en 15 honaposom 15 honapos es lass csodat nem erti meg,hogy ne menjen el mellolem.tuti szaranya vagyok.
Masreszt legalabb az anyukanak lehetett volna esze,hogy raszol a hat eves gyerekere,hogy csukja be a kaput mert kicsik is vannak.
Nekem úgy tűnik inkabb az a hat eves nincs jol megnevelne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!