Hogyan lehet válást/elköltözést lekommunikálni egy kétévesnek?
Sehogy. Egyszerűen elköltöztök. Soha nem fogja megkérdezni, hogy apa hol van, csak ha te emlegeted neki.
Később, kb az ovis korban, pedig már lehet részleteket mondani abból, hogy külön költöztünk aputól (nem lesz egyedül a csoportban ezzel).
Azt végig gondoltad, hogy anyagilag hogyan fogsz kijönni? Albi, kaja, bölcsi, ha beteg akkor csak táppénz, és sok munkaadó nem szereti a kisgyerekes egyedülálló anyukákat (vagy kirúgnak, vagy fel sem vesznek) stb.
Láthatás, tartásdíj stb.? Gondold végig először, tervezz meg mindent, és csak utána lépj. Első lépésként menjetek el a kicsi és te nyaralni egy-két hétre, meglátod, milyen jól ellesz apuci nélkül is.
Nekem ugyan ez volt.
Szerintem azzal kezd hogy gyüjts bizonyitekokat. Én miután már a fejem verte ököllel a kezem meg belém rúgott úgy keltett lefotozgattam a seruleseket és amikor az arcom volt lila lementem a rendorsegre feljelentest tenni. Ezek utan beadtam a valopert es anyamhoz koltoztunk. A birosag igy tartasdijat itelt de nem vagyok koteles a gyereket elengedni hozza.
A fiam baba volt meg nagyon de nagyon apas. Sajnos hosszu honapokig kuszkodtem mert visitott hogy apat akarja... De túlvészeltük és singliként egy lelkileg egészséges gyermek lett, aki nem azt nézi hogy apa anyát fasszop* kurv*zza meg veri. Hidd el jobb lesz ez igy! Mindenkinek!
"4es ekkora orbitális baromságot ne írj már mert még valaki elhiszi"
Remélhetőleg mindenki elhiszi, ugyanis ez az igazság. Vagy az is oké, ha apuci holnap osszecuccol és viszi a gyereket? Mert ő is megteheti ám.
7-es
Hagyd! Ezen a fórumon a legtöbben azt hiszik, hogy egy anyának több joga van a gyerekhez, mint az apának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!