Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megérdemelte az a kislány...

Megérdemelte az a kislány ,hogy egy felnőtt neki álljon ? Közterületi játszó téren kötelezhető valakit ,hogy csukja be az ajtót ?

Figyelt kérdés

Az egyik totyogó babás anyuka nekiált a játszón egy 6 éves kislánynak és megsírtta ,megfélemlítette a gyermeket, az anyukájának is neki esett.

A kislány meg pár gyerek kijárt a csaphoz és töltötte a vödrét vízzel, hogy homokozon .Kislány szépen játszott nem bántotta a hölgy totyogó babáját ,szépen viselkedett .De ezt a nőt nagyon zavarta ,hogy saját gyereke folyton kifutkosott a kapun ,és fennhangon kiabálta ,hogya a kur v@ kaput nem lehetne becsukni, és neki esett ennek a kislánynak .Ő volt aki nem bírt a gyerekével folyton elfutott tőle ,a többi gyerek szépen játszott homoztak !

Én is rohangáltam kisfiam után mikor pici volt folyton futott ki a kapun mégsem álltam bele senkibe főleg nem egy gyerekbe .Sok játszótér van a közelben elvihettevolna máshova.

2023. júl. 20. 11:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 anonim ***** válasza:
60%

Mert a te gyerekednek sincs otthon sem elmondva hogy csukja be a kaput/ajtót.

Esetleg a fenekében volt a keze?

Ha bemegyek egy kapun/ajtón ami előtte be volt csukva akkor én is becsukom magam után!

2023. júl. 20. 12:46
 22/89 A kérdező kommentje:
Joga van kimenni akkor amikor akar és ha nem csukja be nem kötelezheti rá! Azért egy totyó mellet ott kell mindenhol ,mikor ki menntek akkor is úgy ment az a gyerek mint a golyó utcán se bírt vele.
2023. júl. 20. 12:46
 23/89 anonim ***** válasza:
69%

Az anyukát meg nem kötelezheted rá hogy ne csukja be a kaput!

Ha a gyereked kint maradt így járt! Miért bem voltál a nyomában (ahogy azt a totyogós anyjától elvárod)

2023. júl. 20. 12:49
 24/89 A kérdező kommentje:
Ezen a játszón senki nem csukja be, nagy nagy a forgalom minden gyerek ki be rohangál.Mert előtte is van egy park ahol még vannak játékok ,ha ki is fut nem az úttestre fút ki.
2023. júl. 20. 12:50
 25/89 anonim ***** válasza:
71%
Borzasztó hogy mennyire nem vagy tekintettel egy kisgyerekes anyukára. Ahelyett h könbyítenél a helyzetén még neked áll feljebb, mert a gyereked anbyira neveletlen h a csukott kapun ha kimegy becsukja maga után
2023. júl. 20. 12:51
 26/89 A kérdező kommentje:
Az én kisfiam is rohangált folyton ezen a játszón mindig mentem utanna soha nem szóltam senkire !
2023. júl. 20. 12:51
 27/89 anonim ***** válasza:
80%
Akkor te meg legyél a gyereked seggében, és engedd be, mikor kívül marad a kapun! De a kaput csukd be magad után!
2023. júl. 20. 12:52
 28/89 A kérdező kommentje:
Ki tugya nyitni a kaput nem kell a seggbe lennem ,de mikor kellet a seggbe voltam
2023. júl. 20. 12:53
 29/89 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező akkor épp ideje, hogy megtanuljátok magatok után becsukni a kaput.

Nem tudom milyen környék lehet, de én olyan körbekerített játszótéren nem jártam, ahova olyan családok járnak kizárólag, akik barlangban nevelkedtek, és nem tudják mi célt szolgál a kerítés és a kapu.

2023. júl. 20. 12:55
 30/89 A kérdező kommentje:
Nem mi hagytuk nyitva ! Ott mindig nyitva van érthetetlennek !
2023. júl. 20. 12:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!