Megérdemelte az a kislány ,hogy egy felnőtt neki álljon ? Közterületi játszó téren kötelezhető valakit ,hogy csukja be az ajtót ?
Az egyik totyogó babás anyuka nekiált a játszón egy 6 éves kislánynak és megsírtta ,megfélemlítette a gyermeket, az anyukájának is neki esett.
A kislány meg pár gyerek kijárt a csaphoz és töltötte a vödrét vízzel, hogy homokozon .Kislány szépen játszott nem bántotta a hölgy totyogó babáját ,szépen viselkedett .De ezt a nőt nagyon zavarta ,hogy saját gyereke folyton kifutkosott a kapun ,és fennhangon kiabálta ,hogya a kur v@ kaput nem lehetne becsukni, és neki esett ennek a kislánynak .Ő volt aki nem bírt a gyerekével folyton elfutott tőle ,a többi gyerek szépen játszott homoztak !
Én is rohangáltam kisfiam után mikor pici volt folyton futott ki a kapun mégsem álltam bele senkibe főleg nem egy gyerekbe .Sok játszótér van a közelben elvihettevolna máshova.
Mert a te gyerekednek sincs otthon sem elmondva hogy csukja be a kaput/ajtót.
Esetleg a fenekében volt a keze?
Ha bemegyek egy kapun/ajtón ami előtte be volt csukva akkor én is becsukom magam után!
Az anyukát meg nem kötelezheted rá hogy ne csukja be a kaput!
Ha a gyereked kint maradt így járt! Miért bem voltál a nyomában (ahogy azt a totyogós anyjától elvárod)
Kérdező akkor épp ideje, hogy megtanuljátok magatok után becsukni a kaput.
Nem tudom milyen környék lehet, de én olyan körbekerített játszótéren nem jártam, ahova olyan családok járnak kizárólag, akik barlangban nevelkedtek, és nem tudják mi célt szolgál a kerítés és a kapu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!