Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megérdemelte az a kislány...

Megérdemelte az a kislány ,hogy egy felnőtt neki álljon ? Közterületi játszó téren kötelezhető valakit ,hogy csukja be az ajtót ?

Figyelt kérdés

Az egyik totyogó babás anyuka nekiált a játszón egy 6 éves kislánynak és megsírtta ,megfélemlítette a gyermeket, az anyukájának is neki esett.

A kislány meg pár gyerek kijárt a csaphoz és töltötte a vödrét vízzel, hogy homokozon .Kislány szépen játszott nem bántotta a hölgy totyogó babáját ,szépen viselkedett .De ezt a nőt nagyon zavarta ,hogy saját gyereke folyton kifutkosott a kapun ,és fennhangon kiabálta ,hogya a kur v@ kaput nem lehetne becsukni, és neki esett ennek a kislánynak .Ő volt aki nem bírt a gyerekével folyton elfutott tőle ,a többi gyerek szépen játszott homoztak !

Én is rohangáltam kisfiam után mikor pici volt folyton futott ki a kapun mégsem álltam bele senkibe főleg nem egy gyerekbe .Sok játszótér van a közelben elvihettevolna máshova.

2023. júl. 20. 11:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/89 anonim ***** válasza:
36%
48# De akkor ezek szerint és a lepontozásokból is ítélve az a normális jelenség,hogy ha nem csukják be,ahelyett hogy megkérem üvöltök mint a bolond 10 percig a gyerekkel illetve mindenkivel? Komolyan itt tartunk?Végtelen szomorú. Akkor milyen viselkedés mehet otthon,ha egy idegen helyen így viselkedik valaki. Üvöltöznek a szülők egymással,a gyerekkel,ütik egymást meg még ki tudja milyen agresszív viselkedés. Igen,csukni kellett volna,nem csukták be,ez teljesen jogos kérés,DE akkor se üvöltsön már mint egy bolond. Nincs más eszköze komolyan? Kezeltesse magát. 46# voltam.
2023. júl. 20. 15:04
 52/89 A kérdező kommentje:
Ez nem zárt játszótér mivel! Nyár van sok a gyerek folyton ki be járkálnak teljesen felesleges zárni ,te becsokod aztán 30 másodperc múlva már más nyitva is hagyta ezért volt kibukva az anyuka .Mennyi érthetetlen ember van itt totyogó baba után teperni kell, én is tepertem teperjetek ti is!
2023. júl. 20. 15:07
 53/89 anonim ***** válasza:
20%
46-51# vagyok. 49-es az az igazság,hogy ezeket azért hiszem el,mert sajnos én is tapasztalom saját magam,hogy ez megy mostanában. :\ Simán hihető itt az egész sztori,ez egy hétköznapi nap leírása kb. Szomorú,de ez van. Csak az ilyen anyuka ezt adja tovább,tehát a gyereke is ilyen gyerek/felnőtt lesz,fantasztikus. És írtam,hogy nem az ajtóval van a baj, így van,csukni kellett volna,de akkor ezt közvetítse normálisan.
2023. júl. 20. 15:08
 54/89 anonim ***** válasza:
82%

Szerencsére én sosem találkoztam még ilyen anyukával. Pedig az ikreimmel rengeteg játszóra járunk (mindig máshova) olyannal viszont igen hogy nekem elmeséli x anyuka felháborodva h de bunkó volt y. Aztán délután y-t meghallgatva már fény derül arra h nem is úgy történt.

Ez a "nem zárt játszótér" meg már nagyon bosszat. Akkor mi a fenéért van rajta kapu?

Azért nem zárt mert lusták becsukni?

És ha fél percenként jönnek mennek?

Nem egy embernek kell csuknia, hanem. mindenkinek maga után. így máris nem bosdzantó a dolog.

És nem. egy totyogó után se kell folyamatosan menni!

Én kettő után nem is tudtam volna. Leülök oda ahonnan belátom a terepet és gyorsan közbe tudok avatkozni ha a helyzet megkívánja. De azért zárt a játszó h ne tudjon kimenni!

2023. júl. 20. 15:17
 55/89 A kérdező kommentje:
51 es alapból nincs gond mindenki elvan saját gyerekével foglalkozik ,nem szokott vita lenni gyerekek szép játszanak osztozkodnak a játékon .Most sem volt semmi gond, a gyerek szépen játszotak ezt a nőt rohadtul zavarta ,hogy mindig nyitva a kapu az ő gyerke folyton rohant ki.A játszótér előtt park van és vannak méh kint játékok ha kifutott sem lét volna semmi .A kútból sem volt eddig gond.
2023. júl. 20. 15:19
 56/89 anonim ***** válasza:
59%
Mondjuk én totyogóm után nem kellett teperni. Normálisan sétált, akkor futott csak, ha olyat játszottunk. Például kergetőztünk. Azért az se normális, hogy itt barmozol. Igazából te se lehetsz különb ezek szerint.
2023. júl. 20. 15:20
 57/89 anonim ***** válasza:
0%
54# Honnan tudtad biztosra,hogy nem y adta elő úgy,hogy neki legyen igaza? :D Úgy formálva a történetet.
2023. júl. 20. 15:21
 58/89 anonim ***** válasza:
92%
Körbe van kerítve, kapu van rajta. Az egy zárt játszótér. Attól, hogy tesztek magasról ti, akik odajártok, és nem csukjátok,még nem lesz nyitott.
2023. júl. 20. 15:24
 59/89 A kérdező kommentje:
És honnan tudjuk ,hogy te nem vagy egy 60 as pasi aki épp gyerek kérdésekben trollkodik ?
2023. júl. 20. 15:24
 60/89 anonim ***** válasza:
100%
Annyira szeretném tudni, hogy merre van ez a játszó!
2023. júl. 20. 15:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!