Megérdemelte az a kislány ,hogy egy felnőtt neki álljon ? Közterületi játszó téren kötelezhető valakit ,hogy csukja be az ajtót ?
Az egyik totyogó babás anyuka nekiált a játszón egy 6 éves kislánynak és megsírtta ,megfélemlítette a gyermeket, az anyukájának is neki esett.
A kislány meg pár gyerek kijárt a csaphoz és töltötte a vödrét vízzel, hogy homokozon .Kislány szépen játszott nem bántotta a hölgy totyogó babáját ,szépen viselkedett .De ezt a nőt nagyon zavarta ,hogy saját gyereke folyton kifutkosott a kapun ,és fennhangon kiabálta ,hogya a kur v@ kaput nem lehetne becsukni, és neki esett ennek a kislánynak .Ő volt aki nem bírt a gyerekével folyton elfutott tőle ,a többi gyerek szépen játszott homoztak !
Én is rohangáltam kisfiam után mikor pici volt folyton futott ki a kapun mégsem álltam bele senkibe főleg nem egy gyerekbe .Sok játszótér van a közelben elvihettevolna máshova.
Fel kellett volna képelni.
(minimum leordítani a fejét)
Az anyuka viselkedése nem helyén való.
Viszont az ember azért viszi zárt játszóra a gyerekét hogy ne tudjon onnan kimenni!
Én is szóltam volna hogy a kaput legyenek szívesek becsukni!
Ikrekkel járok játszóra és nyilván 2 gyerek után nem tudok menni a szélrózsa minden irányba
Ilyen esetben nem èletszerű csukni a kaput, mert tele kèzzel màr nem tudnà nyitni.
A hisztis anyuka volt a hibàs. A kislàny szülei, meg a többi felnőtt mit csinàlt? Azonnal be kellett volna avatkozni, amint tűrhetetlen hangnemet ütött meg a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!