Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tönkreteszi a családunkat a...

Tönkreteszi a családunkat a 12 éves lányom?

Figyelt kérdés
A történet pár hónapja kezdődött, amikoris a kislányom egyik barátnőjének a szülei válni kezdtek anyuka félrelépése miatt. Nagyon jó barátnők, a kislány gondolom elmesélte mi folyik otthon. Aztán észrevettem a lányomon, hogy ellenségesen viselkedik velem, holott semmi oka rá. Nagyon sok időt töltünk együtt, nincs elhanyagolva, tanulásban és mindenben segítek neki, megértő és türelmes típus vagyok. Az angyal kislányomból egy kisördög lett, most már ott tartunk, hogy a férjemnek azt hazudja, hogy hozzám átjár egy pasi, amikor éjszakás a párom, és éjjel megy el. A párom eleinte nem vette komolyan, de már annyit hajtogatja a lányom, hogy észrevettem, hogy eltávolodik tőlem, és kezd hinni neki. Leültünk már együtt beszélgetni, külön is, de nem hatott semmit. Én úgy gondolom, hogy a barátnőjét akarja majmolni. Egyáltalán nem léptem félre soha, kistesót tervezünk, de így félek belevágni ebbe is. Sajnos elkaptam már pár szúrós tekintetet az iskolában is, gondolom nem csak az apjának ecseteli a hazugságokat. Kapott már érte büntetést, nem járhat át a barátnőjéhez sem, amíg ezt be nem fejezi. De egyszerűen nem akarja bevallani az igazat, hogy kitalálta ezt az egész sztorit. Úgy érzem, hogy rá fog menni a házasságunk. Kérlek segítsetek, mit tegyek? Vigyem pszichológushoz? Álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyen elő fog velünk fordulni :(

2016. júl. 20. 10:28
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim válasza:
Esetleg meg lehetne tudni részleteket, hogy mi okozta a pozitív változást?
2019. aug. 22. 08:43
 62/62 anonim ***** válasza:
Szükség van a pszihológura.
2019. aug. 23. 23:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!