Tönkreteszi a családunkat a 12 éves lányom?
Ne is haragudj kérdező, de rég akkora pofont le kellett volna keverned neki, hogy a fal adja a másikat. Igenis fogjatok össze az apjával és amíg hazdik, addig büntetni. Se tévé/internet/mobil/zsebpénz, se barátok, csinálja a házimunkát, a lakásból nem léphet ki, nem kella kedvére főzni, fölösleges mosni is rá, hisz úgysem megy sehova. Nehogy már egy szaros kölyök ugráltasson titeket... Már bocs, nem szólni akarom, de ez nevetséges egy gyerektl.
Arra nem válaszoltál, hogy miért akar titeket szétugrasztani? Az pajával hogy viselkedik? Mit akarna elérni azzal, hogy ti elváltok?
Sziasztok! A helyzet az, hogy teljesen eldurvult a helyzet, nem lehetett a lányomat elvinni a terápiára, és ez az egy hely volt a közeljövőben üresedés miatt... Mikor szóltam, hogy 1 óra múlva indulás teljesen kikelt magából, csapkodni kezdte az ajtót, amiben megrepedt az üveg. Sajnos eljutottunk oda is, hogy kezet emelt rám, amit egy anyai jókora pofonnal viszonoztam. Kínomban már előtte is elbőgtem magamat. Oltári nagy veszekedés kerekedett a végére. Mindenfélét hozzávágott a fejemhez, és az édesapjáéhoz is. Többet között azt is, hogy lefogadná, hogy nem is a párom az igazi apja.
A héten egyszeri alkalommal felengedtem az egyik "normálisabb" barátnőjét, miután távozott a lányom a szememre hányta, hogy kibeszélik a barátnői, hogy a "ribi" anyja nem engedi sehova. Szóval egyelőre ott tartunk, hogy a nagy veszekedés után kocsiba raktuk és vittük le vidékre a nagyszülőkhöz. Édesanyám Ő maga kérte, hogy vigyem le, hátha észhez kap. Vidéken találtunk egy jó nevű pszichológust, ahova hordani fogják. Ez volt az első nap, amit ott töltött, és édesanyám szerint nincs vele probléma, de még nem nyílt meg neki (ha egyáltalán meg fog).
OFF: Hétfőn mentünk volna családi nyaralásra a Balatonra pár napra. Szerintetek hagyjuk az egészet vagy elmenjünk a párommal, így, hogy vidékre levittük a nagyiékhoz? Lányunkat biztos, hogy nem visszük, ezt ő tudja nagyon jól, csak nem szeretném, hogyha azt gondolná, hogy ezért passzoltuk le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!