Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van itt rajtam kívül olyan...

Van itt rajtam kívül olyan kamaszkorú lány, akinek az apja/nevelőapja tönkreteszi az életét?

Figyelt kérdés
Ha van, felvehetnénk a kapcsit? Megbolondulok!! :S
2009. júl. 7. 01:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%
Én már nem vagyok kamasz, de tönkretette. 4 éve nem láttam és nem is akarom többet látni.
2009. júl. 7. 02:31
 2/18 anonim ***** válasza:
69%
Remélem nem az a lány vagy,akit nem engednek 15 évesen bulizni!Mert azzal nem teszi tönkre az életed!
2009. júl. 7. 06:44
 3/18 anonim ***** válasza:
53%
Én 18 vagyok,és igen,tönkretette!Remélem az élettől vissza is kapja!4 éve nem láttam,és remélem nem is fogom!
2009. júl. 7. 09:31
 4/18 anonim ***** válasza:
78%

Nem vagyok ugyan kamasz, de az enyém egy rémálom volt. 16 voltam, amikor elvette az anyám, akkor nagyon kedves volt. Náluk 18 évesen férjhez mentek a lányok, így gondolta, azt a 2 évet valahogy majd kibírja. Ahogy egyre idősebb lettem, és még mindig otthon laktam jött a folyamatos szekálás. Anyut nagyon sajnáltam érte, mert próbált valahogy mind a kettőnknek igazat adni, de ez nagyon nehéz.

Elmentem dolgozni, akkor kaptam 56 ezer Ft-ot. Jött a duma, hogy mikor költözöm már el a fenébe, ha dolgozó nő vagyok. Na, de ebből az albérletet hogyan fizetem ki? Mondtam neki, hogy jobb lenne, ha befogná a száját, mert ő 35 évesen vette el anyámat, beköltözött a házába, nem volt semmije. De az ő esete az más volt, persze!

Ha nem feküdtem le este 8-kor, akkor balhé volt, mert nem tudnak aludni. Pl. próbáltam volna tanulni, de kikapcsolta a villanyautomatát. Igaz, ő reggel 5-kor kelt, de akkor már engem sem hagyott aludni. Ha velük akarok lakni, tanuljak meg alkalmazkodni!

Pasi persze nem jöhetett hozzám, ha volt is barátom, állandóan kritizálta, csak olyan volt jó, akinek van lakása, és be tudok hozzá költözni.

És mondanom sem kell állandóan beteg voltam. 30 évesen sikerült elköltözni, azóta 5 éve még nem voltam beteg. Úgyhogy tutira tudom, hogy ő tett akkor tönkre.

Azért mi tartjuk a kapcsolatot, anyu miatt.

2009. júl. 7. 11:51
 5/18 anonim ***** válasza:
53%
Előző vagyok. Téged mivel tesz tönkre? Miket csinál?
2009. júl. 7. 11:52
 6/18 anonim ***** válasza:
84%

Az utolsót nagyon sajnálom!Az anyukája miatt!Akinek magyarán a fa...sz fontosabb volt,mint a gyermeke nyugalma és lelki békéje!A pasi kötekedhetett veled,mert anyu az ágyasát és a lányát is féltette,így nem akart konfrontálódni!Ő is tűrt,de jobb volt neki,mert legalább volt szeretője!Gyönyörű!Éljenek az anyák(de nem az ilyenek)!És te még a pasit hibáztatod!

Nem támadni akarlak!Ez pszichológia!Te magad is mondtad!

2009. júl. 7. 11:55
 7/18 anonim ***** válasza:
53%
Hány éves vagy?
2009. júl. 7. 13:20
 8/18 anonim válasza:
76%
Hát figyu...14 éves vagyok.3 éve lakok a nevelőapámmal.Aki alkoholista.Szar.Rengeteg pénzt megiszik,anya 2 éve gyereket szült neki,mert azt mondta,így lerakja az italt.hát mégsem.A gyerekre semmit nem vigyáz,én meg anya vagyunk vele.Próbál ő jó ember lenni,nem is lenne vele baj,de iszik.....
2009. júl. 8. 10:26
 9/18 anonim válasza:
80%
Szia!Velem is ez volt kb. úgy egy éve.Amikor az édesanyám és a lendő nevelőapám megismerték egymást,anyának szimpatikus volt.Aztán már nagyon kíváncsi voltam,így megkértem az anyukám,hogy mustassa be a fiatalembert.Először nagy rokonszenves férfinak látszott...elég szimpatikus volt számomra.Amikor már olyan közeli lelki kapcsolatban álltak hogy a "nevelőapám" ide költözzön még minden rendben volt.aztán ahogy kiismertük édesanyámmal ott jöttek a gondok.Ami rossz tulajdonság lehet egy emberben,az benne mind megvolt.Szó szerint megfolytotta az anyukámat a szeretetével,nagyon erőszakos volt ilyen téren.Sőt,az egyészben az volt a legrosszabb,hogy ivott is.Amikor alcoholt fogyasztott nagyon agresszív tudott lenni.Ordibált,csapkodott(és ezt mellesleg megmerte csinálni minden ok nélkül,ráadásul édesanyám házában).Amikor anya engem rá bízott,úgy bánt velem mint egy kapcarongyal.Nagyon kétszínű ember volt,mert mikor meg anyukám otthon volt akkor meg így kicsikém,úgy kicsikém.Aztán volt egy olyan ídőszaka is,hogy fogdosott.Na itt betelt a pohár!!Édesanya fogta és kidobta...Ha bármilyen ilyen tipusú gondod lenne,nyugodtan vegyél fel msn-re:tokeletes98@hotmail.com.sajnállak,és eggyüttérzek veled,mert tudom milyen dolog ez!:(
2009. júl. 8. 15:31
 10/18 anonim ***** válasza:
62%
Nem is anya az olyan, akinek a f@sz fontosabb, mint a gyereke. Szerintem.
2009. júl. 8. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!