Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van itt rajtam kívül olyan...

Van itt rajtam kívül olyan kamaszkorú lány, akinek az apja/nevelőapja tönkreteszi az életét?

Figyelt kérdés
Ha van, felvehetnénk a kapcsit? Megbolondulok!! :S
2009. júl. 7. 01:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
43%
Ne haragudjatok már,de miért a férfiak a hibásak?Amikor elkezd inni és először ordibálni,anyunak akkor kéne kilökni a francba!Aki engedi,hogy kihasználják és kapcarongynak használják,pusztán azért,hogy esténként jól "megtömjék" az meg is érdemli!
2009. júl. 8. 15:47
 12/18 anonim válasza:
67%

Anyunak van egy barátja,semmi bajom vele de anyunak fontosabb a f@asz már bocsánat a kifejezésért mint én.Most eggyütt él az apámmal,bár kavar a másik pasival is,el is akart költözni de apu nem engette hogy elvigye az autót tehát nem ment.Azt mondta hogy miattam nem ment de ez nem igaz.Fél éven keresztül ment a cirkusz hogy megy vagy nem megy.Az apámról annyit hogy 8éve kamion sofőr és amikor itthon van az idegeimre megy,nem tudom elviselni,ha vele kéne maradnom mweg is őrülnék,de ha mégis szét költöznek annyámmal sem szeretnék maradni meert.Tehát marad a kollégium jómesszire Budapestől.Nem ez a legjobb megoldás,de megoldás.Megtudlak érteni!Ha beszélgetni akarsz vegyél fel msn-re nyugodtan:hugica95hotmail.com

14L

2009. júl. 8. 16:36
 13/18 anonim ***** válasza:
66%

Helló.

Nekem az apám teszi tönkre az életemet. De én még is szeretem. A szüleim elválltak már egy éve, de a lakást nem sikerült még eladni.

Anyuval minig veszekednek, sőt még néha verekednek is. Amit rendszerint Apa kezd. Mert neki semmi sem jó. Mármint Anya kiteszi/kitette a lelkét és neki az se tetszett. Amikor ez folyik én lépek közbe. Könnyes szemmel, sírva amikor majd meg szakad a szívem, hogy a szüleim ezt teszik. Volt amikor ki akartam ugrani az ablakon. Mert már nem bírtam tovább.

Őszintén szólva örülnék, hogy ha anyáék meg se ismerték volna egymást, és én se lennék.

Arról nem is beszélve, hogy amikor még nem voltak elválva Apám rendszeresen csalta Anyut.

Meg Apu minig megy a Nagyihoz. A Nagyanyám meg a megtestesült gonoszság.(Lehet ettől hülyének néztek.) Volt amikor kihallgattam őket. És Anyut szapulták, szídták.

Ráadásul hülyének néz engem. Azt hiszi, hogy én semmit sem tudok erről az egészről. Pedig Anya mindent elmondott.

Amúgy elmart tőlünk mindenkit. Itt a nyári szünet az Isten se néz rám.

Különben meg az meg nagyon mellékes, hogy nincs családom. Anyu és a Testvére össze vannak veszve. Utálnak minket. Felőlük éhen halva feküdhetnénk a híd alatt.

:'(

2009. júl. 9. 02:02
 14/18 anonim ***** válasza:
35%
Hát sajnállak,mert a szüleid nagyon önző bunkó emberek!Nem foglalkoznak sem veled,sem senkivel!
2009. júl. 9. 06:01
 15/18 anonim ***** válasza:
63%
nem vagyok lány de a nevelőfatert felakasztanám:D
2009. júl. 14. 04:41
 16/18 anonim válasza:
Javult azóta a helyzet?
2012. nov. 11. 19:28
 17/18 nagyrolee válasza:
én fiu vok, és nekem nem az apám, hanem a nevelöapám, igy anyámmal tönkreteszik az életem:/ ha gondolod irj, jo lenne vkivel beszelni:/
2013. aug. 8. 20:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Azt hiszem el sem hinnétek, hogy milyen érzés, mikor a nevelőapa szívét.lelkét kiteszi a kamaszért, a gyerek meg egy igazi büdös bunkó vele. Nem részletezem, mert esetleg valaki ötletet merít. Csak azért jegyeztem meg, hogy bizony ilyen is van. És a szülőknek sem könnyű, ha enged az a baj, ha szigorít az a baj. Ha a nevelőapa - mégiscsak ő a felnőtt alapon ráhagyja a szemétkedéseit, akkor még jobban elpofátlanodik. És nincs szó terrorról, egész egyszerűen az alapvető tiszteletet sem adja meg, nem szeretetet, hiszen az vagy jön, vagy nem, senki sem kért ilyesmit. Csupán tiszteletet, amely minden normális értékrenddel bíró embernek kijár. A felnőtt !! megadja a tininek, ám a tini egy igazi suttyó. Nos? Van a lónak másik oldala is. Nem, nem a nevelőapa vagyok.
2016. márc. 29. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!