Én rontottam elvalamit, a lányomnak 19 évesen nem volt még szerelme?
Nagyon szélsőségesen látod a világot. Vagy otthon ül és ki se mozdul 20 éves koráig vagy 14 évesen bulikba jár. A kettő között vannak még fokozatok.
Szerelme lehetett már csak miattad nem tudott létrejönni a kapcsolat.
Azért szerintem ez is jó, hogy rájöttél valami nem Ok.
Nem költözik el jövőre? Az sokat segíthet, hátha külön élő felnőttként más lesz a kapcsolatotok.
Szerintem bátoríts abban, hogy csináljon amihez csak kedve van, mond neki, hogy kedves, szép, okos stb, kicsit próbáld meg felturbózni az önbizalmát.
Nagyon gáz anya vagy, sajnos az enyém is hasonló. Sikerült felnevelned egy nagyon boldogtalan gyereket. Szegénynek akkor sem lesz jobb, ha elköltözik tőled, mert hála neked, nem csak pasikat nem ismer, de gondolom a világot sem. Hogy fog egyedül boldogulni szerinted, ha nem készítetted fel az életre? Le merem fogadni, hogy közlekedni, boltban vásárolni, vagy hivatalos ügyeket intézni sem mer majd, mert meg se fog merni szólalni. Jól elb*sztad... Nem csak pár nélküli, de szerintem életképtelen is lesz.
Tuti, hogy csak azért tanul jól, hogy elkerülhessen tőled. De sajnos még nem tudja, hogy egyedül is nagyon nehéz lesz neki.
Szerintem sem kellene aggódnod emiatt. Én is ugyanebben a cipőben járok, ennek nincs semmi "speciális" oka, egyszerűen ilyen vagyok...
Inkább adj hálát, hogy ilyen lányod van. Ez lenne a normális, mindenkinek így kellene viselkednie, ahogyan neki is. A társas kapcsolat felnőtt téma, egyáltalán nem szenvedett hiányt attól, hogy eddig még nem volt senkije.
Bár az valóban aggasztó, hogy veled nem beszél. És ez nem is biztos, hogy a te hibád, hiába próbál ostorozni a többi válaszoló. Ismeretlenül nem lehet megítélni, hogy ez kinek a hibája, az is lehet, hogy mindketten elrontottatok valamit... Vagy egyszerűen csak a lányod egy teljesen más személyiség, és tudja, hogy nem tudná veled megtalálni a közös hangot, s mivel tisztel, nem akar veszekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!