Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Én rontottam elvalamit, a...

Én rontottam elvalamit, a lányomnak 19 évesen nem volt még szerelme?

Figyelt kérdés
Lányomnak nincs barátja. Egy fiú se settenkedik körülötte. Rettentö kedves aranyis lányom van. Krzdek félni h túl keményrn fogtam mert eddig még bulizni se engedtem el. Félek h a legszebb évet fecsérli el. Mit tegyekMit mondjak neki hogy most atonnal keress egy fiút

#gyerek #szerelem #kemény szülö
2014. okt. 10. 20:57
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szélsőségesen látod a világot. Vagy otthon ül és ki se mozdul 20 éves koráig vagy 14 évesen bulikba jár. A kettő között vannak még fokozatok.

Szerelme lehetett már csak miattad nem tudott létrejönni a kapcsolat.

2014. okt. 12. 11:51
 42/51 anonim ***** válasza:
86%

Azért szerintem ez is jó, hogy rájöttél valami nem Ok.

Nem költözik el jövőre? Az sokat segíthet, hátha külön élő felnőttként más lesz a kapcsolatotok.

Szerintem bátoríts abban, hogy csináljon amihez csak kedve van, mond neki, hogy kedves, szép, okos stb, kicsit próbáld meg felturbózni az önbizalmát.

2014. okt. 12. 17:43
 43/51 A kérdező kommentje:
El fog költözni az szinte biztos. Nekem nem hinne hisz az anyja vagyok.azt mondaná h elfogult vagyok
2014. okt. 12. 18:29
 44/51 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gáz anya vagy, sajnos az enyém is hasonló. Sikerült felnevelned egy nagyon boldogtalan gyereket. Szegénynek akkor sem lesz jobb, ha elköltözik tőled, mert hála neked, nem csak pasikat nem ismer, de gondolom a világot sem. Hogy fog egyedül boldogulni szerinted, ha nem készítetted fel az életre? Le merem fogadni, hogy közlekedni, boltban vásárolni, vagy hivatalos ügyeket intézni sem mer majd, mert meg se fog merni szólalni. Jól elb*sztad... Nem csak pár nélküli, de szerintem életképtelen is lesz.

Tuti, hogy csak azért tanul jól, hogy elkerülhessen tőled. De sajnos még nem tudja, hogy egyedül is nagyon nehéz lesz neki.

2014. okt. 12. 23:15
 45/51 anonim ***** válasza:
100%
Azért már az is sokat elmond, hogy a másik lányodat nem te neveled. Az, hogy 14 évesen állandóan bulizik, már ha tényleg így van, mert neked valszeg az is buli, ha lemegy a játszóra a barátaival, az is miattad van, mert te tiltottad a nagynak és ő ezt nem akarta, kompenzál. Tényleg csak gratulálni tudok, hogy tönkre tetted két gyereked életét és még mindig nem fogd fel.
2014. okt. 13. 00:18
 46/51 A kérdező kommentje:
Csak a pasiktól féltettem és a korabeliektöl. Szóval önállóságra neveltem. Igenis képes mindent elintézni mert helyettem szokott elmenni ügyeket intèzni
2014. okt. 13. 15:35
 47/51 A kérdező kommentje:
A kisebbik lányom apjától elváltam és ö elvitte a gyereket magával mert csak ìgy volt hajlandó elvállni. Az elsö lányomat 16 évesen szültem. Az akkori barátom kihasznált és eldobott terhesen. Féltem h nehogy ö neki is 16 évesen egycsapásra a világ a feje tetejére álljon.
2014. okt. 13. 15:38
 48/51 anonim ***** válasza:
100%
Ez a sztori provukatív, és kamu.
2014. okt. 13. 17:46
 49/51 anonim ***** válasza:
48%
Újabban már az a probléma, ha valaki 19-20 évesen nincs szétd*gva? Én is 20 éves vagyok, nekem sem volt még barátom és lám élek, még senki nem akarta e miatt rám gyújtani a házat. Nem mindenki tartozik a "jaj 15 évesen még szűz vagyok" kategóriába. A lányoddal nincs semmi baj, majd egyetemen lesz társasága.
2014. okt. 16. 00:55
 50/51 anonim ***** válasza:

Szerintem sem kellene aggódnod emiatt. Én is ugyanebben a cipőben járok, ennek nincs semmi "speciális" oka, egyszerűen ilyen vagyok...

Inkább adj hálát, hogy ilyen lányod van. Ez lenne a normális, mindenkinek így kellene viselkednie, ahogyan neki is. A társas kapcsolat felnőtt téma, egyáltalán nem szenvedett hiányt attól, hogy eddig még nem volt senkije.

Bár az valóban aggasztó, hogy veled nem beszél. És ez nem is biztos, hogy a te hibád, hiába próbál ostorozni a többi válaszoló. Ismeretlenül nem lehet megítélni, hogy ez kinek a hibája, az is lehet, hogy mindketten elrontottatok valamit... Vagy egyszerűen csak a lányod egy teljesen más személyiség, és tudja, hogy nem tudná veled megtalálni a közös hangot, s mivel tisztel, nem akar veszekedni.

2014. okt. 16. 20:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!