Én rontottam elvalamit, a lányomnak 19 évesen nem volt még szerelme?
Figyelt kérdés
Lányomnak nincs barátja. Egy fiú se settenkedik körülötte. Rettentö kedves aranyis lányom van. Krzdek félni h túl keményrn fogtam mert eddig még bulizni se engedtem el. Félek h a legszebb évet fecsérli el. Mit tegyekMit mondjak neki hogy most atonnal keress egy fiút2014. okt. 10. 20:57
21/51 anonim válasza:
Pont így fogják majd kihasználni, hogy eddig nem tanulta meg azt, hogy adott esetben hogyan ismerje fel azt, aki csak azárt környékezi meg, hogy kihasználja. Igazából az, hogy nem volt szerelme teljesen normális, nekem is bőven 20 felett lett, mégis most évek óta boldog párkapcsolatban élek. De annak ellenére, hogy nem volt barátom szórakoztam és jártam társaságba, elég baj ha az ember nem tanulja meg, hogyan kell ismerkedni, barátok szerezni.
22/51 A kérdező kommentje:
Végén még rájön h haverokkal lenni jobb mint itthon ülni és már nem is fogom látni.
2014. okt. 11. 17:32
23/51 A kérdező kommentje:
16
Az én lányom egész jól van mert pár osztálytársával szokott néha beszélgetni. Bár néha hallom h sirdogál de bizos az iskolai stresz miatt
2014. okt. 11. 18:14
24/51 anonim válasza:
Biztos a suli miatt...beszélni nem szoktál vele?!?!?!
25/51 anonim válasza:
Igen, Te rontottad el, azzal, hogy nem hagytad tapasztalatokat szerezni.
26/51 A kérdező kommentje:
Letagadja h sìrt és nem szeret beszélgetni velem. Csak a jegyekröl tájékoztat majd elmegy tanulni és éjfélkor fekszik. De annak örülök h nincs vele semmi gondom. Mindig idöben itthon van jó jegyei vannak. Szval tökéletes gyerek. Társaságot majd ha akar szerez magának
2014. okt. 11. 19:37
27/51 anonim válasza:
Ha tisztelne beszélgetne veled. Nem alakult ki köztetek a megfelelő anya-lánya kapcsolat, és szerintem pont azért, mert mindent tiltottál neki, nem hagytad élni. Szerinted a tökéletes gyerek az, aki jó jegyeket kap, meg se szólal egész nap, bezárkózik a szobájába és úgy viselkedik, mint egy robot?
28/51 anonim válasza:
Sajnállak téged is meg a lányod is, hogy két szót nem tudtok váltani egymással. Én a legjobbakat mindig anyukámmal beszélgettem, őszintén szomorú, ha valakinek kiamarad ez az életéből ( és nem volt velem semmi gond, annak ellenére, hogy eljártam szórakozni, mint fentebb is írtam).
29/51 A kérdező kommentje:
Tudom h ez nincs teljesen rendben. De majd igyekszek változtatni. Jövô ilyenkor Pesten él majd egyedül mert egyetemre megy. Ott majd eldöntheti h akar-e változtatni
2014. okt. 11. 20:39
30/51 anonim válasza:
Nemhiszem,hogy egy elvirágzott szépség,akinek 19 éves lánya van,ilyen stílusban beszél,hogy:"nem tom"..és társai..itt a gond nem kicsi.Remélem azért a helyesírását nem tőled örökölte..komolyan mondom némeik szülőnek a börtönben lenne a helye....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!