S. O. S. rossz anya vagyok, mit rontottam el?
Nyugi, vannak ilyen napok mindenkinél :)
Szerintem neked kéne egy kis szabadidő gyerekek nélkül, mert ezt nem lehet folyamatosan bírni.
Kérd meg a párodat, vagy a nagyikat, hogy pár órára vigyázzanak rájuk, te meg menj el barátnőkkel valahova, lehet bármilyen program, csak ne gyerekes legyen. Utána könnyebb lesz megint elviselni hétköznapokat.
NAGYON JO ANYA VAGY !!! Nyugi!Nälam ugyan ez van/Volt! 2eves a fiam egyke!agyon van kenyeztetve ,egesz nap semit nem csinältam csak az ö kivänsägait teljesitettem es oda juttotam hogy meg bolondulok összeesek a färadsägtol...stb a fiam szart/bocsi/räm,hiszti egesz nap semi nem jo...stb!
DE NÄLAM A MEGOLDÄS /egy hete tart es ugy nezz ki hogy bevälik!Mi együtt csinälunk mindent,azaz vont be öket is a mindennapi teendöidbe.Legyen FIX idöpont a seta,a szobaban jätek, a lefekves ideje.Igy tudni fogjäk mi mi utän következik es ez meg nyugtatja öket.Ha rendet szeretned hogy rakjon a szobäjäban azt ne akor kerd amikor jätszik epp valami mäst hanem setäläs elött es elöször csinäljätok eggyütt,te a plüsöket rakod el ök a jätekokat,es utäna indulhatok is.HURRÄ!
Ha sikerül betartanod min.4fix dolgot napponta,a többi idöben pedig bevonod öket a te dolgaid elvegzesebe,szerintem pär nap alatt rä ällnak es müködni fog!
Most az van hogy szabadon szaladgälnak /rosszalkodnak/nyügölödnek egesz nap mert nincs rendszer.De ha van renszer akor szämitanak rä es ez egy biztos pont.
Pl:-regeli közösen csinäljuk/mindenki eldöntheti hogy mit ker a hütöböl....
-bemegyünk a szobäba es közösen jätszunk egy orat härmasban.
-utäna fözünk ,a kicsi adogatja a krumplit a nagy meg mosa öket...
-közös ebed segitenek megteriteni....
-utäna rendrakäs a jätekoknäl es iräny seta,jätszoter...stb
A du.is rendszerezve!-este fürdes-lefekves elött 1-1,5 oravalmär csak nyugis csende foglalkozäs,igy nem lessznek felpörögve gyorsabban elalszanak.
Szerintem probäld ki ,egy ket nappnäl nem kell több es rä ereznek .
Nekem bevält. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!