Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Rossz anya vagyok csak mert...

Rossz anya vagyok csak mert ki szeretnék kapcsolódni kicsit a barátaimmal és a párommal?

Figyelt kérdés
Van egy 2éves kisfiunk, és barátokkal azt tervezzük hogy lemennénk a tengerre,ami hozzánk elég közel van,de a kicsit nem vinnénk, addig a mama vigyázna rá. 3napra mennénk. Szerintetek ez miatt rossz anya vagyok??
2014. jún. 14. 12:47
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
79%

Miért lennél az? Persze most valószín meg fogod kapni, hogy igen, mert a gyerek az első, stb., de ez ma.rhaság. Ha jól érzed magad, és szeretnétek, menjetek.

A fiatok kibír három napot nélkületek.

2014. jún. 14. 12:55
 2/22 anonim ***** válasza:
54%
Családja válogatja. Én nem tudom elképzelni, hogy megtegyem, de minden kapcsolat más. Mások szerint meg mi élünk burokban, hogy mindenhová együtt megyünk. Nézőpont kérdése. A rossz anyaság nem itt kezdődik. Ez csak részletkérdés. Ha a gyerek nem szenved ettől, akkor miért ne mennétek? Ha végigbőgi a három napot, akkor már elgondolkodtató a döntés. De ezt te érzed, hogy meddig mehetsz el.
2014. jún. 14. 12:56
 3/22 anonim ***** válasza:
54%
Dehogy vagy rossz anya. A gyereknek is kell nélkületek eltöltött idő és nektek is a gyerek nélkül. Aludt már mással/máshol ? Ha nem, akkor előtte 1-1 napokat próbáljátok ki.
2014. jún. 14. 12:57
 4/22 anonim ***** válasza:
29%
Nekem kicsit soknak tűnik a 3 nap. Addig én nem hagynám ott, mert még nagyon kicsi ahhoz, akkor sem, ha jó kezekben van. Egy este buli még belefér, ami akár már délután kezdődik és másnap reggelig tart. Legalábbis nálam ennyi fér bele.
2014. jún. 14. 12:57
 5/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm! kicsit máris lelkiismeret furdalásom van,pedig augusztusban megyünk. Az a baj ha visszük,akkor ugye nem tudunk kikapcsolódni,sehova nem tudunk kimenni este sem,pl koktél bárokba meg ide oda ..
2014. jún. 14. 12:58
 6/22 A kérdező kommentje:
Egyedül alszik,saját szobájában. A mama is tette már le aludni mikor én kórházban voltam 4 napot, az apja meg dolgozott, úgyhogy nem volt vele gond.Szereti a mamát.
2014. jún. 14. 13:00
 7/22 anonim ***** válasza:
32%
Akkor nem keresett a négy nap alatt?
2014. jún. 14. 13:01
 8/22 A kérdező kommentje:
De mondogatta hogy anya,de nem sírt utánam. Elvan a mamával,elég sok időt tölt vele mivel velünk lakik.
2014. jún. 14. 13:02
 9/22 anonim ***** válasza:
73%
Akkor nyugodtan. De ne legyen lelkiismeretfurdalásod, mert azt a gyerek is megérzi. Nem annyira kicsi már, nyugodtan elmehettek semmi baja nem lesz.
2014. jún. 14. 13:04
 10/22 A kérdező kommentje:
köszönöm, aranyosak vagytok. :)
2014. jún. 14. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!