Rossz anya vagyok csak mert ki szeretnék kapcsolódni kicsit a barátaimmal és a párommal?
Figyelt kérdés
Van egy 2éves kisfiunk, és barátokkal azt tervezzük hogy lemennénk a tengerre,ami hozzánk elég közel van,de a kicsit nem vinnénk, addig a mama vigyázna rá. 3napra mennénk. Szerintetek ez miatt rossz anya vagyok??2014. jún. 14. 12:47
11/22 anonim válasza:
És a mama mennyire rugalmas? Mi lenne, ha elvinnétek őt is "bulizni"? :) Azaz elmenne veletek. Persze kicsit fura, de ha elég laza, akkor szerintem nem gáz. Mindenki jól járna. A kicsi is kapna új élményeket, együtt is lehetnétek (család) és bulizgatni is lehetne, mert a mama vele lenne, amikor ti nem.
12/22 A kérdező kommentje:
Biztos h nem vinném anyósomat nyaralni :D
Meg az elég nagy gond lenne,mert kellene a 3napra 4szobás kecó, mivel egy szoba a barátoké,egy a miénk,egy a gyereké,egy a mamáé. Úgyhogy ez reménytelen. :D
2014. jún. 14. 13:09
13/22 anonim válasza:
Nekem 2 és fél éves fiam van. El nem tudnám képzelni, h elmenjek 3 napra a tengerre nélküle! Persze, szoktam bulizni, ne érts félre, mert tényleg kell, h kikapcsoljon az ember. De ennyi időre nem hagynám otthon, pláne, ha egy ilyen helyre eltudnék jutni. Én olyan típus vagyok, h ha sikerül ilyen alkalmon kapni akkor viszem a fiamat is, h ő is minél több mindent lásson a nagy világban! Tudom, h ő még kicsi, nem úgy fogja fel, meg elfelejti. De akkor is valamilyen szinten része lesz az életének, hisz fotók megmaradnak emléknek, h ő is vissza tudja nézegetni... De persze ez csak az én nézőpontom. :) Mindenki más. Ha nektek így jó, akkor jó, de ettől nem vagy rossz anya, mert másképp gondolod ezt a dolgot. A rossz anyaság az nem itt kezdődik....
14/22 anonim válasza:
Csak egy kósza ötlet volt. :) Persze, elhiszem. Ezt nem lehet csak akkor, ha minden ideális. Ritka az olyan. :)
15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igazából megengedhetjük magunknak h eljárjunk minden évben nyaralni, tavaly is voltunk 1hetet és jött velünk a pici is. De most 3nap buli lenne meg barangolások,hajózás,ilyenek,amit ő nem élvez még. Meg van egy napi programja amit nem tudok és nem is akarok felbontani. Tavaly mikor voltunk egész nap a szállón voltunk,mert aludnia kell,enni kell,meg ilyenek.
2014. jún. 14. 13:12
16/22 anonim válasza:
Ugyan már, persze, hogy elmehetsz 3 napra. Nagyi vigyáz rá. Ha szívesen vállalja, akkor meg nincs is semmi gond. Egyáltalán nem vagy rossz anya. Na, meg egy 2 évesről van szó, nem 2 hónapos babáról.
Neked és a párodnak is szüksége van rá, hogy kicsit ketten legyetek, jót tesz a kapcsolatotoknak is.
17/22 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó,és kell is,ha 5 napra mennétek sem hiszem,hogy sok lenne,a szülő is ember igényekkel,ezen kívül azért ne már csak a gyerek legyen állandóan szem előtt,tehát miért ne pihenhetne,kapcsolódhatna ki a két szülő,ugyanúgy ahogy van saját hobbijuk stb., azt tartom rossz anyának aki a gyerekéhez van hozzáragadva és lenézi azt aki tud a gyereke nélkül létezni és ad a gyerekének is teret.
18/22 anonim válasza:
Emiatt biztos nem vagy rossz anya. Én nem mennék el a kislányom nélkül, mert hiány érzetem lenne. Fél ember lennék nélküle.
19/22 anonim válasza:
én mennék, mentem. a gyerek meg kell hogy tanulja nem CSAK ő van, imádom szeretem, de attól még néha kell a barátaimmal a fenőtt beszélgetés, az hogy ne szóljon bele, hogy kibeszéljük a csajos dolgokat...és kell a romantika is..menj!!!!
20/22 anonim válasza:
1 éves voltam kb., amikor a szüleim egy hétre nagyszülőknél hagytak, jelentem élek (immáron 27 éve :D) Semmiféle lelki törést nem okozott, imádtam nagyszülőknél nyaralni mindig is. :) Örülök, hogy ennyire "rossz" szüleim voltak :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!