Rossz anya vagyok csak mert ki szeretnék kapcsolódni kicsit a barátaimmal és a párommal?
Figyelt kérdés
Van egy 2éves kisfiunk, és barátokkal azt tervezzük hogy lemennénk a tengerre,ami hozzánk elég közel van,de a kicsit nem vinnénk, addig a mama vigyázna rá. 3napra mennénk. Szerintetek ez miatt rossz anya vagyok??2014. jún. 14. 12:47
21/22 anonim válasza:
Simán menj el. A kislányom is 2 éves, biztos nem hagynék ki egy ilyen bulit. Nekem a tesómék szoktak vigyázni a kislányunkra, 1 éves kora óta. Elviszik pénteken du és vasárnap du hozzák. Soha nem volt belőle gond, illetve szokott keresni mostanában (régen nem volt ez, most jön a kistesó is, lehet ez is benne van), de a húgomék megnyugtatják és kész. Nem ettől lesz valaki rossz anya. A gyereknek is jobb egy kipihentebb, feltöltődött anya.
22/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,kicsit meg nyugodtam a véleményetek hallatán.Köszi,puszi nektek :)
2014. jún. 16. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!