Nálatok is amnéziában szenvednek a nagymamák? Anyámnak fel sem tűnik, hogy ő rossz anya volt és most pufogtatja a tanácsait a gyerekem nevelésével kapcsolatban.
ismerõs... épp tegnap vesztünk össze,itt volt 3 napot.
miêrt hagyok mindent széjjel,hàt ezért van itt mindig rendetlenség,nem érti,hisz tõle nem ezt làttam...
na itt megtelt a bakancs,mondtam,h.képzelje, nem is akarok semmit hasznosítani,amit tõle làttam,mert nem szeretnék alkoholista agresszív férjet,aki veri a csalàdot,majd nem szeretném 20 êvesen a februàri éjszakai minuszba utcàra tenni a lànyom,h.majd két évig ne is keressem és legközelebb csak akkor halljak róla,ha ír a neten,h.unokàm lesz,ha kívàncsi vagyok megnêzhetem. ..
lehet h. rendetlen vagyok,de a lànyom mindig szàmíthat majd ràm!
Hát azon leszek, hogy ne gondolja.
Az én anyám is folyton oktatgat. Vagy égbekiáltó közhelyekkel, vagy olyan dolgokkal, ami teljesen ellentmond annak, ahogy ő nevelt minket.
Durván megbántani nem szeretném. Van ötletetek, hogy lehetne finomabban leszerelni?
2-essel egyetértek. Nem amnéziásak, hanem rossz az önértékelésük.
Az anyám rendetlen volt, bár mindent megadott, ami szerinte kell. Kivéve, hogy szeret. Folyamatos ordításban nőttem fel, türelmetlen, erőszakos nő volt. Most meg mindent letagad. Na nem azért, mert nem emlékszik. :)
Nagyon félek, hogy olyanná fogok válni, az a tervem, hogy ez ne következzen be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!