Ti racsapnatok a kisgyereketek fenekere amikor nagyon rosszalkodik es a szo nem segit? 3 eves a lanyom es neha racsapok egyet a fenekere, de nem erosen csak hogy komolyan vegyen. Rossz anya vagyok? Ti mit gondoltok az effajta fenyitesrol?
Néhány hónapja egy kisfiú átszaladt az úton, az apukája utána, jól megszidta, és rácsapott egyet a gyerekre, de nem túl erősen. Erre a kisfiú csak azt mondta, hogy "Haha, nem fájt!"
Szóval kár rácsapni, megverni meg nem kéne. :)
Én nagyon ritkán rácsapok a kezükre, ha többszöri figyelmeztetésemre sem hagyják abba a rosszalkodást. Leginkább olyan dolgokra gurulok be, ami rájuk nézve életveszélyes, vagy a valamilyen anyagi kárral járó dolgot művelnek.
De nem tartom jó dolognak. Sajnos, ilyenkor nekem elszáll az agyam:-(
Sokszor viszont fogom és átviszem a szobájukba, és rácsukom az ajtót. Üvölt, aztán mikor lenyugszik, akkor átjön, és araszolva jön hozzám. Akkor megbeszélem vele, hogy mit nem kellett volna csinálni és miért nem. Általában ez használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!