Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 évesen mit tud/tudott...

2,5 évesen mit tud/tudott rajzolni a kisgyereketek?

Figyelt kérdés
2013. júl. 2. 22:47
 1/8 anonim ***** válasza:

Hűha, az én fiam nagyon le lehet maradva, mert semmit.

Ha én megrajzolom pl. a macska fejét, akkor ő berajzolja a szemét, orrát, száját a maga módján.

2013. júl. 2. 23:07
 2/8 anonim ***** válasza:

A kisfiam 2,5 éves. Egy kört rajzol (nagyjából kör), rajzol bele szemeket (van, amikor több sikeredik kettőnél), orrot és szájat, van amikor ezek párhuzamosak. Aztán a fejből rajzol két oldalt két vonalat, azt mondja azok a kezek, majd a fej aljából is rajzol két hosszú vonalat, azok meg a lábak. Ezt naponta ismétli, sokszor. :)

Egyszer már rajzolt egy szinte tökéletes fejet, de akkor nagyon-nagyon koncentrált és még csak 2 éves volt. Azt mondta, hogy az az apukája. :)

Valamint színezni is szokott, természetesen kimegy a vonalon, de attól függetlenül nem összevisszaság. Pl az autót egyszínűre festi, a háttérben a bokrokat pedig zöldre.

2013. júl. 2. 23:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Az enyém sem, pont azért kérdezem. Csak csigabigát (egyre nagyobb a kör, azt szépen kanyarintja), meg nagyon pici vonalakat és akkor azt mondja, hogy leírta, hogy apa, anya, ilyesmi.
2013. júl. 3. 08:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak egy napocskát :)
2013. júl. 3. 08:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag semmit :) Firkál vagy pöttyöz, néha a pont-pont vesszőcskék dúdolva rajzol egy karikát , bele két pöttyöt és egy vonalat.
2013. júl. 3. 09:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Nagyjából kört, bele 2 vagy több szemet,vonalakat, nem arányos, és nem oda rajzolta, ahol van, de azért ki lehetett venni belőle, hogy az egy fej. Nálunk is a fejből ágaztak ki a kezek, lábak, óriási fülek:) Ne aggódj fog ő rajzolni, kislányom se nagyon szeretett rajzolni, most 3,5 éves és egyre ügyesebb, utolérte a korabelieket.
2013. júl. 3. 11:05
 7/8 anonim ***** válasza:
2.5 evesen semmit! Csak firkalas. Miert lenne lemaradva? Mihez kepest? Minden gyermek maskent fejlodik! Lehet nem tud napocskat vagy koroket rajzolni, viszont kivulrol fuj tobb mondokat es dalocskat, valamint elszamol 30-ig es az ABC tobb betujet is felismeri... Sosem hasonlitom mas gyerkehez mert mindegyik egyedi es mast tud!
2013. júl. 5. 16:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta, hogy le van maradva, az aki nem tud még semmit rajzolni! Te miről beszélsz? És ki mondta, hogy azért kérdeztem, mert össze akarom hasonlítani más gyerekekkel? Egyszerűen csak kíváncsi voltam rá, mert nem szoktam utánanézni az ilyesmiknek!
2013. júl. 6. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!