Tortent veletek olyan hogy kisgyereketek (enyem 2 eves) behanyt tobbszor az ejszaka folyaman? Majd neppal semmi baja eszik is. Majd kovetkezo ejjel megint hanyas tobbszor es nappal semmi baja. Mi lehet ez?
Sajnos segíteni én sem tudok,de elég ijesztőnek hangzik...
Én haladéktalanul fölkeresném az orvosát,mivel nem tartom ezt normális dolognak.
Jobbulást a fiadnak!
nálunk szinte mindig ez van,2,5 éves a fiam,de mi már rájöttünk mitől,ha csak egy kicsit is náthás,amit még észre sem lehet venni,esetleg csak az orra folyik picit,akkor mindig hány,és éjjel,van hogy többször.Sajnos a fiam nagyon érzékeny,mármint a gyomra és valószinű hogy nem birja a a torkán lecsurgó váladékot,ezért hány.És mindig mikor fekszik,nappal nincs ilyen gond,de volt már a délutáni alvásnál is,de ugye akkor is feküdt.
De te irod hogy nem beteg,igy akkor biztos nem ez a baja,csak leirtam hogy a fiamnál ezért van.Szerintem is vidd el orvoshoz,az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!