Mennyi idős volt a kisgyereketek, amikor úgy tudtatok sétálni, áruházba menni vásárolni, hogy rendesen ment mellettetek?
16 hónapos.
Akkor tanult meg menni es sosem ment másmerre, mindig mellettem jön fogja a kezem. Most 2 éves.
Kisfiam 11éves. Ő 10 hónaposan tanult meg menni, Ő is mindig mellettem jött, de Ő sosem fogta a kezem csak sétált mellettem
Azt akartam írni, hogy ilyen gyerek(áruházban jön szépen mellettem), nincs is, de ezek szerint van. Az enyéimmel max a napi bevásárlást tudtam elintézni, de hosszasabb akciók már fárasztották őket. Nyolc évesen meg nem értette, miért akarok két! nadrágot is felpróbáltatni vele.
Nálunk csak erdei túrákon maradtak maguktól tisztes közelségben: tisztelve (félve?) a tág tereket és a sok titokzatos látnivalót. Az épített környezetben folyton gyúrni kellett a kis elméjüket, hogy odáig mehetsz, ott megvársz, stb. stb.
A kisebbik fiam 3,5 éves és ha kettesben vagyunk, akkor abszolút szófogadó, igazi mintagyerek.
Viszont, ha 3-asban vagyunk a 6 éves bátyjával, akkor egyfolytában rosszalkodnak, rohangálnak, idétlenkednek. Úgyhogy nem nagyon megyek velük egyedül, vagy egyesével viszem őket vagy jön velünk még valaki :)
A bátyja amúgy igazi felfedező típus volt mindig is, nem nagyon maradt nyugton.
Nekem sem mennek sehova bevásárlánás, 5 és 3éves kisfiuk. Mellettem vannak, de engedem, hogy nézelődjenek, csak midnig megbeszéljük meddig mehetnek el. de tudják szerecsére, bárhova el lehet menni velük!
ILyen kis nyugit tipus mind a kettő. Hálistennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!